[]

Yine Ve Yeniden Telefon Sapığı

Selamlar

Nişanlıma tekrardan bir telefon sapığı dadandı. Aslında konu uzun şöyle baştan özet geçmek gerekirse.

Nişanlım 14-15 yaşlarındayken (evet o derece küçük iken) anası fahişe olan biri tarafından rahatsız edilmiş. Kız voleybol kursuna gidiyor bu itoğlu da orada basketbol hocası gibi bir şey. Adam o zamanlar 27-28 yaşlarında. O zamanlar rahatsız etmiş biraz sonra kız kursu bırakınca olay bitmiş.

Yaklaşık 2-3 sene önce gene nişanlıma mesaj atıyor farklı bir no tabiki yıllar sonra. İşte yok seni seviyorum, gel buluşalım vs diye. Kız da bsg diyor haliyle. Sonra olayı bana anlatıyor. Ben bu salağı arayınca lak diye açıyor tabi ki telefonu. Ben konuşuyorum elemanla, diyorum ki; Kardeşim o kızın sevgilisi benim, sakın ola ki mesaj atma tekrardan yakalar gebertirim diyorum. Gayet sinirli bir şekilde haliyle. O da telefonu suratıma kapadı sonra mesaj attı. O kızın gönlü bende, seni sevmiyor diye.

Şimdi adam bunu diyince ben güldüm tabi ki. Kız bunla 8-9 sene boyunca bir kere bile görüşmedi, tek kelime etmedi, sokakta bile görmedi yani o derece. Adam ruh hastası işte. Bunu diyince ben gülerek kendimi sakinleştirdim, iki küfür dolu mesaj attım. Seni savcılığa veririm vs diye tehdit ettim. O da ben de seni veririm hakaretlerinden dolayı diye iyice pişkin pişkin mesaj attı. Neyse dedim kapadım konuyu.

Birkaç saat önce tekrar mesaj atmış kıza.

1. Msj: Slm
2. Msj: Ben Yavuz (ismi Abdülselam aslında evet lol)
3. Msj: Merhaba hekim hanım İstinye' de buluşabilir miyiz ? (Nişanlım diş hekimi, yavşak öğrenmiş bunu bir şekilde).

Ben bunu aradım tabi gene yeni numarasından, bu sefer hiç açmadı hep meşgule verdi. Epeydir de telefonu kapalı ama ben tabi ki şuan adamın bulunduğu yeri bilsem yakalar gebertirim, ciddi açıdan silahım da var sıkarım bir tane hiç düşünmem. Bu kısma takılmayın lütfen, hayvan öküz vs diye. Yardımcı olacaksanız devam edin okumaya.

Şimdi ben bu sütü bozuk şerefsiz çocuğuna ne yapabilirim ? Sadece ilk ismini biliyoruz soy isim yok. Eskiden çalıştığı yer çok uzun süredir kapalı. Polise gittim, bir şey yapamayız dediler. Dedim adamı vursam tutuklamaya gelirsiniz, onlar da sakın öyle şey yapma vs dediler. Dedim başınıza gelmez inşallah böyle bir şey epey rahatsınız dedim. Kavga çıktı postaladılar kısaca.

Savcılığa gitsem ne diyecem, adamı bulup bana vermezler tabi ki. Elimde telefon numarası var. Turkcell' i aradım rehbere kaydetmediği için numarasını (kim kaydeder ki zaten), kişisel bilgileri veremeyiz dediler haliyle. Ama benim bir şey yapmam lazım, böyle olmayacak çünkü. Adam ne iş yaptığını fln öğrenmiş. Evini biliyor zaten, onun da farkındayız. İstinye demiş çünkü, kızın evi de oralarda.

Ne yapmalı sözlük, yok mu bunun çaresi. Yani kiralık katil bile tanıdığı olan varsa talibim olaya. Yeter ki şu iti bulalım, yasal yollardan ümidim yok ortada suç yok çünkü. Kodumun ülkesinde oruç tutmasan en aşağılık yaratıksın ama bunlara gelince herkes yapacak bir şey yok diyor.

 
"Şu numaradan tehdit mesajları alıyorum" ayağına soruşturma açtırsan Turkcell isim soyadını "sike sike" verir gibi geliyor. Ama tehdit falan yok gerçi, bir de biraz uzun sürebilir bu.


  • roket adam  (30.07.11 00:48:48) 
nişanlından mesaj at tamam buluşalım diye. sen git adamla buluşmaya sonra silahını almadan. sonra da öldüresiye döversin zaten.


  • cagdassalur  (30.07.11 00:51:00) 
tehdit olmasına gerek yok ki, taciz yüzünden savcılığa giderseniz savcılık bu işi bağlar.


  • resistance is futile  (30.07.11 00:51:36) 
ben olsaydım...
nişanlını ikna eder ona mesajla geri dönerdim. ama biraz tenha ya da yalnız olabileceği türden bir yere. sonra gayet tek gitmez çevremde 10 tane teçhizatlı arkadaşımla gizlenirdim adam göründüğünde de adamı alır paketler bir yere götürür gereği neyse artık yapardım sonra da yaşayacaksa eğer salardım çayıra. şikayet etse ne yazar ispatlayamaz hiçbir şey olmaz. nasıl ki polis ona bir şey yapamaz, buna da bir şey yapamaz.
çok mu pis olasım tuttu ne..
  • barkopasa  (30.07.11 00:54:05) 
oruç la bu olayı nasıl bağladın bilmiyorum ama avukat bir arkadaşından yardım almanı tavsiye ederim.

veya gözünü kararttıysan bir turkcell bayi bul, görevli kişi kız olamasın, erkek olsun, bayanlar bu konularda çok korkaklar, adamın eline 200 tl sıkıştır, şu numaranın bilgilerini ver bana koçum de, adresini vs al, gerisi size kalmış. kötü bişey yapma sakın. günah benden gitti.
  • locco  (30.07.11 00:57:49) 
adam muhtemelen evlidir, yakin eşi dostu akrabasi vardir. onlara söyleyin durumu, adami afişe edin. mesajlari gösterin. sizin yapamadiginizi onlar yapar. en büyük dayanagi o serefsiz tacizcilerin, yapilanlarin cogu zaman etrafa pek duyurulmuyor olmasi. ulasabildiginiz kadar yakinina ulasip durumdan haberdar edin, onlara söyleyin dikkatli olsun elimden bri kaza cikacak diye.


  • jackofalltrades  (30.07.11 01:04:00) 
Kıskanç erkeklikle falan alakası yok, tehdit yaratacak düzeyde takip etmiş adam. 7-8 sonra kızın iş yerine oturduğu yere kadar bilen bi adam yani.

Diğer yandan 2-3 sene önce herifin biri nişanlına mesaj atıyor ve sen 2-3 sene önceki olay için o numarayı arayıp mı mevzu çıkarıyorsun? Eğer öyleyse fena saçmalamışsın.
  • roket adam  (30.07.11 01:06:53) 
mantıktan uzaklaşmayın lütfen. gidin başvurun savcılığa.

aklınızdaki fikirlerin sonuçlarına dair düşündünüz mü doğru düzgün? hastalıklı ve acınası bir adama had bildirmek için nişanlınızdan ayrı kalma, cezaevine girme riski mi alacaksınız?

ihtiyacınız olan tek şey, bu konularda tecrübesi olan, akıl danışılacak bir avukat. bir de arada poligona gidip stres atmanızda fayda var.
  • jangara  (30.07.11 01:11:53) 
sinirlenmekte gayet haklısın fakat kendin bulaşma, savcılığa gidin.


  • mayaa  (30.07.11 01:13:42) 
adamaın psikopat olduğunu siz söylemişsiniz öyle dövmek falan işe yaramaz sonra size ya da nişanlınıza birşey yapmayacağı ne malum? bence telefonlarınızı açmıyorsa düzgünce ve uzunca bir mesaj yazın işte nişanlıyız evlenicez uzatma adam ol manasında ama güzel bir dille he yok hala devam ederse savcılığa gidin.


  • damla cikolata  (30.07.11 01:18:24) 
@roket adam: birkaç saat önce msj attı diyor arkadaş sorusunda.

bu arada bir ekleme yapacağım;

bence bu adam aile kurmuş veya ailesi ile yaşayan bir adam olmayabilir. dahası, psikolojik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. normal bir insan birkaç yıl bir kıza bu kadar saplantılı telefon sapıklığı yapmaz. onu geçtim o kız beni seviyor tarzı kendi kendine saçmalayan bir kişilik kendisi. adamı kokutup çıkıp gidersen daha da sayko ya bağlayabilir. bir yerden silah veya bıçak bulup senin peşine düşebilir çünkü dediğim gibi normal değil.

işi polis ile ortaklaşa götürebilirisn belki. nasıl yapacağını bilmiyorum ama...
  • locco  (30.07.11 01:19:26) 
burada savcılık bir durum yok. bir kişinin ne iş yaptığı google'dan isim yazarak falan da öğrenilebilir zaten. yaptığı işi öğrenebilmiş olması onun ağır sapık olduğu anlamına gelmez.
bir de "o kızın gönlü bende, seni sevmiyor." diye mesaj atmış. ağır sapık olsa cinsel içerikli şeyler yazardı. bence sıkıntıdan evde oturup google araştırması yapmış sadece.
şu aşamada telefon numarasını değiştirin yeter.
eğer gerçekten tehlikeli biriyse yeni numarayı bulacak, karşısına çıkacak ya da mesaj atıp küfür falan edecektir. o zaman elinize savcılığa başvurup da sonuç almak için malzeme çıkar. yoksa bu şekilde zor.
  • overdose  (30.07.11 01:30:25) 
ayrıca kimseye küfür dolu mesaj atıp da eline delil vermeyin. suçsuzken suçlu duruma düşmeyin. yapmayın öyle şeyler.


  • overdose  (30.07.11 01:31:48) 
Teşekkürler yorumlar için. Pazartesi savcılığa her türlü gideceğim zaten belki bir şeyler çıkar, da umudum az. Denildiği gibi tehdit yok bir şey yok. Adamın kaç sene önce attığı mesajlar da durmuyor haliyle.

Nişanlımdan mesaj atmayı önceden denemiştik zaten. Tepki bile vermiyor adam farkında her şeyin. Ruh hastası işte.

Oruçla bu olayı bağlamadım, örnek sadece. Kolluk kuvvetlerine kızgınlığım, dine bağlamayın konuyu.

Kıskanç olduğum doğru ama bu konunun pek kıskançlıkla alakası yok. Kızın sürekli yanında olmam mümkün değil, ya bir gün karşısına çıkarsa diye korkuyorum evini biliyor sonuçta.

Adamın muhtemelen bir hayatı var evet, şu konuyu açtığımdan beri arıyorum. Sürekli meşgule veriyor, telefonunu kapatıyor sonra tekrar açıyor ve gene meşgule verip duruyor. 1 kez açtı telefonu onda da ses çıkarmadan 2.30 dakika boyunca adama hakaret etmemi dinledi (kesinlikle küfür kullanmadım). O yüzden, aynı numarayı taciz edicem. Belki o beni savcılığa verir de karşı karşıya geliriz belki.

@roket, abi niye 2-3 sene önceki numarayı arayayım tam oku istersen.

Evet, mesaj atmıyorum bilerek zaten. Eline koz vermiyim şimdi durduk yere.
  • liriamer  (30.07.11 01:40:57) 
nişanlın telefon numarasını değiştirsin


  • tunachu  (30.07.11 04:40:31) 
numarayı burada deşifre et, her gören 1-2 defa arasa herif yaşadığı yeri bile değiştirmek zorunda kalır.


  • winstoncash  (30.07.11 07:17:50) 
malesef sizin kızgınlıkla yaptığınız her şey şu anda suç teşkil ediyor. karşınızdaki sizle uğraşmak isterse sizden önce o sizi savcılığa verir, bu numara beni rahatsız ediyor diye.
tavsiyem nişanlınız numarasını değiştirsin. eğer yeni numarayı da bulursa gelen mesajları ve aramaları silmeden savcılığa başvurun. ama bu süre zarfında karşı tarafı aramayın, tehdit etmeyin, mesaj atmayın.

  • bitter cikolata  (30.07.11 07:45:09) 
Nişanlın mesaj atsın , tamam buluşalım diye. Daha sonra gitmesin haliyle. Sonra sen git adamı takip et. Nerde oturur , ne iş yapar zamanla öğren. Gerisini sonra düşünürsün. Aman o gün girişeyim deme ama.

(bkz: Anladın sen onu)
  • najiii  (30.07.11 08:19:25 ~ 08:21:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.