[]

bilgisayar alacağım ama?

analiz için bir bilgisayar almam lazım. dolayısı için programın ram ve ön belleği güçlü olması gerekiyor. çok fa para vermek istemiyorum. siz olsanız bunlardan hangisini alırdınız? veya alternatif önerebiliyor musunuz?

bunun ön belleği 6 mb ve 8 gb rami var ama 2 milyar
www.vatanbilgisayar.com

bunun ön belleği 4 mb 8 gb rami var ama ekran kartı 1 gb 1750 lira

www.vatanbilgisayar.com

bu i5 ön belleği 3 mb rami 8 gb ama ekran kartı 2 gb 1500 lira

www.vatanbilgisayar.com

bunun 6 gb ön belleği ve 6 gb rami var 1660 lira

www.vatanbilgisayar.com

 
Ne analizi? Ekran kartı gücü gereksizse ondan kısın. Bir de işinize gelirse o paraya çok daha iyi bir masaüstü toplarsınız.


  • sourlemonade  (30.07.11 00:21:17) 
abı zevk meselesi ama inanın bu kdr performans ısteyıpte laptop alanları ben anlamıyorum arkadaş..tamam sız belkı laptopu dısarda kullanıcaksınız da neyse işte. delı gıbı ısınan bır seyden performans beklemek sacmalık. ayrıca casperdan uzak durun


  • akapunktur  (30.07.11 00:24:57) 
uygun fiyatlı monster laptoplar var. özellikle güçlü makineler topluyorlar. asıl profilleri oyun laptopu denebilir ama yine de onlara da bir bakmanızı tavsiye ederim. biraz araştırın ama önceden. türk firmasıdır ve şahsen kullanmadım. servis ve malzeme kalitesi hakkında fikrim yok.

bir de diğer arkadaşlara katılıyorum. mobilite önemli değilse kesinlikle kendiniz güçlü bir masaüstü toplayın. bana bilgisayardan anlayan abi olarak "hangi laptopu alayım" diye soranlara "hiçbirini alma" diyorum genelde. zira evde az yer kaplamasından başka bir dertleri yok çoğunun.

www.fokusbilgisayar.com
  • jaaaccckkk  (30.07.11 00:25:07 ~ 00:27:02) 
oda ıcınde bıe yer degıstırmeye ızın vermeyen masaustu tavsıyelerını sıktıret dırek panpa.

asus, dell ve monster bak marka olarak aynı paralara uzun sure saglam kalacak bı makıne al. bu arada nvidia cuda destekli kartlara matlab işlem yaptırabiliyor tercih ederken bunu da dikkate al.
  • bryan fury  (30.07.11 00:34:19) 
adam 2000 tl ye cok dıyor. adamlar cıkıp monster onerıyor.


  • akapunktur  (30.07.11 01:00:36) 
packard bell en iyisi.


  • piszenci  (30.07.11 13:08:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.