[]

Alerjik rinit burun kanaması ve kuruluğuna sebep olur mu?

Bundan 1-2 sene önce alerjik rinit teşhisi konuldu çok sık burnum kanadığı için..nasacort isimli bir sprey bir de deloday isimli bir hap verildi...ben bunları bu sene hiç kullanmadım ve burnum sık kanamaya ve aşırı kurumaya başladı...acaba sürekli var olan bi durum mudur bu alerjik rinit, onunla alakalı mıdır çözemedim? bilen yaşayan arkadaşlar mutlaka vardır..




 
tam tersi olması lazım. spreyin fazla kullanımı burunu kurutur damarı çatlatır çünkü. bende de alerjik rinit var sprey ve hap kullanıyorum ama kullandığımda burun kanıyor ve kuruyor. kullanmadığımda hapşırık ve sümkürmekten burun damarları yine patlıyor ve burnum kanıyor :)


  • barkopasa  (29.07.11 23:57:12) 
çok garip ya...bu burun kuruluğunu önlemenin bir yolu yok mu..2 sene oluyor ortaya çıkalı..son 2 senemi zehir etti bu lanet..


  • pegasuss90  (29.07.11 23:58:59) 
malesef. ben 8-9 yıldır böyleyim :)


  • barkopasa  (30.07.11 00:01:36) 
o zaman alışmak lazım sanırım..teşekkürler..


  • pegasuss90  (30.07.11 00:03:24) 
alerjik rinitde burun kanaması olur. bir de burnunun içi zar gibi bir şeyle katlanıyorsa öksürük tutuyorsa tam bir bahar alerjisi mağdurusun demektir.


  • inanmazsan inanma  (30.07.11 01:11:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.