[]

toz

evim üçüncü katta olmasına rağmen evimin içinde paso bir toz. öğrenci evi tabi , ne kadar periyodlarla toz alınır bilmiyorum. ama ben masamın tozunu her hafta almama ragmen hep tozlu. normal midir? anneler evde ne kadar sıklıkla alıyorlar da o tozu bi tane toz görünmüyor.

her hafta cumartesi temizliğim vardır. odamı süpürürüm , tozumu alırım. yetersiz mi?

ev şehirsel bölgede , ama malum eskişehirde inşaat durmuyor. o yüzden olabilir mi?

üçüncü kat bu ya , nasıl uçuyor bu tozlar?

 
abi aynı sorun bende de mevcut. 4 katta oturuorum. ama etrafta hep yeni apartmanlar yapılıyor. onların tozu uçup gelio. birde yollar asfalt değilse, o da çok etkiliyor. ama siz 3. kattaymışsınız.. 1. katlar falan daha beter durumda.


  • daglien  (29.07.11 20:14:12) 
anneler her gun alir, yorgunsa yavrusunun eline tutusturur:)


  • cairo  (29.07.11 20:14:37) 
evdeki bütün tozu tek seferde temizlemen lazım. odamı temizledim mutfak leş gibi dersen o toz anında odana da dolar.
Bir de ayakkabıları açıkta bırakma girer girmez kaldır bir kenara ve o ayakkabı ile basılan bölgeyi sil hergün pencerelere de dikkat

  • gitti gelecek  (29.07.11 20:42:41) 
üçüncü katta değil yüz üçüncü katta da olsanız o toz gelip sizi buluyor ne hikmetse. haftada bir tozlanır ortalık, bence normaldir. annelerin toz alma sıklığı titizlik/psikopatlık durumuna göre değişir :) temiz yerleri tutup tekrar silenler var. bi de toz alırken kuru bezle alıp tozu uçurup dağıtmak yerine ıslakla alıp sonra kurulamak çözüm olabilir.


  • saatgeceninonikisi  (29.07.11 21:00:47) 
17. kattayım, 2 günde tozlanıyor.


  • miss antartika  (29.07.11 21:09:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.