[]

parça kırmızı et pişirme

avcumun 1/3ü büyüklüğünde parçalar halinde et aldım, bunu sebzelerle fırın poşetine atıp fırınlasam pişer mi ki?

veya haşlasam daha mı iyi olur?


 
pişer. nasıl seviyorsan öyle yap.


  • buyrun  (28.07.11 18:06:38) 
ince dilim mi yoksa küp gibi mi?
inceyse tavada da olur

  • kediebesi  (28.07.11 18:08:26) 
küp gibi.


  • magara adami  (28.07.11 18:12:18) 
valla eğer kuşbaşı değilse (onunla kavurma güzel olur) en şahanesi düdüklüdür. önce düdüklüyü ısıtırsın, etleri bi kavlarsın böyle sıcak tencerede, sonra da az su, isteğe göre soğan sarımsak (bütün de konubilir) oh kapa kapağını. kaymak gibi olur etler.


  • kediebesi  (28.07.11 22:44:11) 
domatesle ve salçayla fırın poşetine attım, sert oldu biraz, iyi pişmedi, hoşuma gitmedi.

kalanlar için parçaları küçültüp tekrar mı denesem?

yoksa tencerede mi kaynatsam?

düdüklü tencerem yok, normal tencerede kaynayınca pişer mi?
  • magara adami  (28.07.11 23:26:03 ~ 23:26:48) 
yok çok uzun pişirmen lazım. sen onu biraz daha ufak doğra, terbiye yap güzel onda beklet bu gece, yarın atarsın tavaya.


  • kediebesi  (28.07.11 23:48:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.