[]

IELTS ve TOEFL başvurusu

Kendi gençliğinin baharında, beyni 80 yaşında bir insan olarak online kayıt işlerini pek becerememekte, temiz iş olmasını tercih etmekteyim efendim. Bu bağlamda IELTS ve TOEFL'a gidip elden al kardeşim bu para ver application formumu diyip kayıt olabileceğim bir sistem mevcut mudur?

P.S Dalga geçip de yaramı deşmeyin.


 
bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok ama bir toefl ya da ielts merkezine gidersen neler yapman gerektiğini gösterebilirler.

veya internette arama yaparsan adım adım resimli anlatımlar vardır muhtemelen.

aramaya inandım ve varmış: tinyurl.com verdiğim bağlantı adresi 2008 yılına ait hemen hemen değişmemiştir. umarım yardımcı olur.

veya bilen birini bulman lazım ve fakat yine de kredi kartından internet ödemesi yapılıyordu. kredi kartınız varsa toefl ya ielts merkezinden yapabilirsiniz gibi geliyor.
  • lejant  (28.07.11 13:34:10 ~ 13:43:59) 
Çok teşekkür ederim, umarım becerebilirim :)


  • ceska  (28.07.11 23:46:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.