[]

burun tıkanıklığı için sprey önerisi

şöyle ki, burnumun arkasında bulunan et dokusu normalden büyük olduğu için neredeyse her zaman burnumdan normalden az nefes alabiliyorum.

ama havalar ısındığından beri alabildiğim nefes iyice azaldı, geçici olarak rahatlatıcı sprey önerisi olan?


 
sadece 5 günlük kullanımla sınırlı kalmak üzere: otrivine mentol.


  • balik kraker  (28.07.11 08:53:42) 
burazin kullanabilirsin, ucuzdur da.


  • duser  (28.07.11 09:15:15) 
ameliyat olsan? bende de aynı sorun vardı. yarım saatlik çok basit operasyonla hallediyorlar. çok rahatladım.


  • dtirasoglu  (28.07.11 09:33:36) 
İliadin


  • durdenist  (28.07.11 10:12:59) 
çabucak alışırsın ve sonra bırakmak zor olur çünkü anlık bir şey değil tedavii ol bence


  • nisansayısı  (28.07.11 11:05:19) 
burnuna sıkacağın spreyler burun etlerini daha da büyüteceğindne tavsiye etmem. lazerle küçültüyorlar, eğer mümkünse bu yola başvursan?


  • no avalon  (28.07.11 11:30:20) 
nasonex+ clarinase kullan anında sonuç alırsın.


  • nekodunlangafana  (28.07.11 12:21:10) 
@dtirasoglu: lazerle mi ameliyat oldun, ameliyat sonrası ağrısı falan nasıl biraz anlatabilirmisin?

@no avalon: eninde sonunda olucam zaten çok sıkıntılı, da o zamana kadar geçici bir çözüm peşindeyim

herkese teşekkürler
  • ninca  (28.07.11 15:15:17) 
eğer doktorun anlattığını yanlış anlamadıysam lazerle oldum. yani şöyle birşey anlatmıştı doktor: yüksek frekansta dalga gönderiyoruz. eti yakarsan nasıl büzülür onun gibi küçülüyor. ameliyat sonrası hiçbir ağrı sızı olmadı. görünen bir tampon bile yoktu normal hayatıma döndüm, rhatça nefes alarak. dışarıdan görünmeyen çok ufak tamponlar yerleştirmişler içine, onları da birkaç gün sonra aldılar:)


  • dtirasoglu  (29.07.11 15:06:37) 
lazer değil de radyofrekans diyorlar sanırım ona, ben de olmayı düşünüyorum. ne kadar oldu operasyon yapılalı? bu konka hipertrofisi tekrarlıyor. ben normal ameliyat oldum, bir senede tekrar büyüdü etler.


  • lykos  (29.07.11 15:39:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.