[]

sakak agrisi?

hani goz hizasinda, kulaga dogru giderken bi cukurcuk var ya kafanin iki yaninda, sakak deniyor sanirim ona; benim onun sag tarafi acayip agriyor birkac saattir, arada gozume de vuruyor agri. ilk kez boyle oluyor. anormal olarak sadece biraz nutella iki bardak da enerji icecegi ictim. cok da uykum var aslinda ama uyuyamiyorum. isiga karsi da asiri hassaslastim, kucuk bi led ya da ipod isigina bakarken sanki monitorde beyaz bi ekrana gece bakiyo gibi hissediyorum. ne bunlar, noolmus bana boyle, nasi uyicam ben?

not: mobilim, typo yapmis olabilirim, sori


 
migren gibi geldi bana.. migren için kullanılan herhangi bi ağrı kesici işiniz görür sanırım..


  • toshiro  (28.07.11 03:07:20) 
hocam dogal bi cozumu yok mu yani yiyecek icecek gibi? misafir evi gibi biseydeyim, ilaclarin yerini bilmiyorum. uyandirmayayim simdi milleti. mutfakta falan bulunan seylerden bisi yapamaz miyiz?


  • hjarteblod  (28.07.11 03:10:14) 
valla migrense bildiğim kadarıyla yok.. kafanıza sıkıcana bi şey sarıp uyumaya çalışın olmazsa..


  • toshiro  (28.07.11 03:13:57) 
bruxism de olabilir.


  • bryan fury  (28.07.11 04:45:16) 
bilirim o ağrıyı dostum. fenadır. migren başlangıcı olabilir, aman diyim. dikkat et. kırmızı şarap'tan, kahve'den uzak dur özellikle. genel olarak da kafein içeren içeceklerden, çikolatadan ve alkolden uzak dur hatta. migren bi bulaştı mı ömrün boyunca belan olur vallahi.


  • dogumdansancili  (28.07.11 05:54:13) 
sinizütte olabilir.Çenede dişlerde bile ağrı yapar.


  • karbasan  (28.07.11 08:24:47) 
geçmiştir bu saate kadar. yine de fikrimi söyleyeyim. zifiri karanlıkta kalmak iyi geliyor.


  • trocero  (28.07.11 11:40:36) 
geçmiştir sanırım bu saate kadar ama yine de;
ilk defa oluyorsa migren olduğunu sanmıyorum. yorgunluktan kaynaklanıyor olması yüksek ihtimal.
uyuyamaman agrıdan değil enerji içeceklerinden.
çikolata bazı kişilerde ağrı yapabiliyor.
yorgunluk+şakak ağrısı ışık hassasiyeti yaratır. devam ederse bir göz doktoruna görün.

geçmiş olsun
  • 65 derece  (28.07.11 11:46:09) 
tisortumu basima sarip uyudum 45dk icinde.

cikolataya karsi hassasiyetim var mi bilmiyorum, ama sanmiyorum, onceden gece 2'de 1 kutu Kinder'i bitirip uyumustum. ama Nutella ilk kez yiyorum sanirim. ama nutella da koca bi kavanoz degildi ki, yaninda silindir biskuvi verilen turdendi, azicik bisey yani.

kahve icmem, sarap da, alkol de. sadece sabah ve aksam birer cay icerim.

isik hassasiyeti hep var aslinda bende, gorme alanimda bi ampul falan olunca degistiririm acimi. ama bu derece yoktu.
  • hjarteblod  (28.07.11 14:36:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.