[]

yeşil pasaport

olay şu. 18 yaşına gelince benim yeşil pasaport gitti. mavi alıyım dedim, binbir çile çektim. şimdi ise 25 yaş yapmışlar yeşil pasaport için. ben de ee bari yeşil olsun diye pasaportu değiştireceğim. yeşil pasaport işlemleri ne kadar hızlı oluyor? mavi ile aynı hızda mı? ona göre kendimi hazırlayıyım da 3-4 saat beklersem sonra hayal kırıklığına uğramıyım.




 
yeşil pasaport başvurusunda bulunanlar daha az olduğu için daha hızlı bile olabiliyor..


  • toshiro  (28.07.11 01:21:02) 
benimkinde akil almaz aksilikler olmasina ragmen sabah 8.30 gibi gittik 12de isimiz bitti(bu sure icinde emniyet mudurlugunden ssk ve sgk mudurluklerine gidip-ki oldukca mesafe var aralarinda- ustune siraya girip calismadigima dair belgeler cikarttim.)8-10 gun sonra postayla geldi pasaport.

sozun ozu;en fazla 1-2 saatinizi alir ve kesinlikle deger.
  • atanury  (28.07.11 01:26:43 ~ 01:27:34) 
valla moral bozmak gibi olmasın ama ben tüm günümü emniyette geçirdim. Gitmeden önce araştırma yaparsan da fotokopiydi biyometrik pasaporta uygun fotoğraftı vs. uğraşmazsın.


  • 7 bucks  (28.07.11 02:02:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.