[]

eft'de 100 lira masraf kesilir mi?

selamlar, bugün işbankası hesabımdan, internet üzerinden, halk bank hesabı olan dayıma para gönderdim. para 100 lira eksik gitmiş. böyle bişey nasıl olabilir. aklıma dayımdan yıllık kart aidatı çekmeleri haricinde bişey gelmiyor. ama kart aidatı da 100 lira olmazki?




 
kaç trilyon eft yaptın?


  • werderweremem  (28.07.11 00:48:36) 
100 liranın eft ücreti 25 liramı ne hesap işletim ücreti de benden 6 ayda 35 lira alıyorlardı ipneler.

Edit: İşbank için geçerliydi bu söylediklerim
  • fatih baker  (28.07.11 00:49:21 ~ 00:50:11) 
madem internet üzerinden gönderdiniz, girip dekontunu falan kontrol etsenize. orada yazar zaten eft ücreti ne kadar. gönderdiğiniz paradan kesilmez ayrıca eft ücreti. ayrıyetten belirtir size şu kadar cukkalarım ben hesabından bu parayı göndereceksen diye.


  • kakam gelmis olamaz mi  (28.07.11 00:49:49) 
15 lira yatırmam gerekti birinin hesaba. 24 lira masraf çıktı. soyguncu bunlar


  • necipnba  (28.07.11 00:50:34) 
cepbank üzerinden ücretsiz değil mi eft? firefox'ta bir eklenti olması lazım, browser ınızı mobile safari gibi gösteren. bilgisayarınızda bu eklentiyi kullanarak ücretsiz eft yapabiliyordunuz sanki. 24 lira eft ücreti mi olur lan. adam tutar gönderirim daha ucuza gelir.


  • kakam gelmis olamaz mi  (28.07.11 00:56:52) 
yeri gelmişken söyleyeyim.Wap üzerinden eft ve havale'de ücret almıyorlar.
Firefox'un wap browser'ını kullanarak;bilgisayardan ücretsiz eft yapabilirsiniz

  • werderweremem  (28.07.11 00:57:04) 
dostlar, çok sağolun. eksik bilgi vermişim, affınıza sığınıyorum.

benden zaten eft masrafı kesildi. 2.5 lira. ama dayıma 100 lira eksik gitti.

şimdi adam, eksik yolladığımdan işkillenmesin. merak ettiğim olay halkbank'ın dayımdan bu 100 lirayı neye dayanarak kestiğiydi.
  • dogumdansancili  (28.07.11 01:02:53) 
kredi kartı minimum ödemesini otomatik olarak çekmiş olabilir. otomatik fatura ödeme talimatı olabilir. hesaptan önceden nakit avans falan çekilmiş eksiye düşmüş olabilir. hesap işletim ücreti de olabilir ama miktar o kadar olmaz heralde.


  • kakam gelmis olamaz mi  (28.07.11 01:06:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.