[]

İstanbul'da ucuza alışveriş

İstanbul'da kaliteli ve ucuz nerden giyinilebilir? Ve de markaların fabrika satış mağazalarında fiyat durumları çok fark ediyor mu?

Bonus sorun: İstanbul'da şuray gezmeden geçme denilecek yer? (Özellikle mesai bitiminden sonra)


 
outlet alısverıs magzalarına bır ugra bence ama fıyatlar cok degısmıyor ayrıca ben zara ve topshoptan baya para verıp aldıklarımı beyoglu terkosta ve atlas pasajında goruyorum oralara da bir bakın


  • verapalas  (28.07.11 00:47:28) 
istanbul'da giyim üzerine rakipsiz adres merter'dir. metrobüs'le zeytinburnu durağında in, yolun karşı tarafından yukarı doğur çıkan cadde sağlı sollu ihraç fazlası kaliteli ürünleri satan dükkanlarla doludur. ucuzdur fiyatlar. zaten diğer mağazalar da gider oradan alır malları.

gezmeden geçmeyeceğin yer de adalardır, ortaköy'den sarıyer'e dek uzanan sahildir avrupa yakasında. anadolu yakasında da kanlıca, çengelköy gibi yerlerin sahilidir. ortaköy'de kumpir ye. bak canım çekti birden:)
  • dogumdansancili  (28.07.11 00:52:58) 
terkos ve atlas pasaj'ına bonus beyoğlu iş merkezi'ne de bakın.
bir de pazarlar var tabi ama onlarda da genelde bu saydığım yerlerdekilerle aynı mallar oluyor.

  • asia  (28.07.11 02:23:25) 
Bakırköy pazarı ve LEvent pazarında da gayet güzel şeyler var.


  • karbasan  (28.07.11 08:29:19) 
kesinlikle ağa kapısı:))süleymaniye camisinin arkasında bi kafedir kendileri boğaz ve haliç manzarası+nargilee+elma çayıı:))


  • salahaddin  (28.07.11 14:00:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.