[]

bu konsoloslukta calisanlar devlet memuru degil isci

simdi aslinda duyuru olarak acacaktim ama soruda soracam, hani olurda birgün herhangi bir konsolosluga gidersiniz, karsinizdaki adam lagaluga yapar sonra da ben devletin memuruyum derse sunu iyi bilin, eger adam konsolos degilse (ki konsolosu görmenize imkan yok o kesinlikle o an orda degildir) o adam orda "sekreter" ünvaniyla calisan bir iscidir.

ha sorum ise su; bu adamlar genelde konsoloslugu öglen 12 de kapatirlar (fransa, avusturya ve ingilterede öyleydi) peki bu adamlar aksam saat 5 e kadar ne yapiyorlar orda. yani mektup gönder fax cek su bu en fazla 2 saat sürsün, nedir bu konsolosluktaki gizemli calisma saatleri.


 
Paris Baskonsoloslugu'ndan yola cikarak bir ornek vereyim size. Calisma saatleri 8.30-13.00 olarak gozukuyor lakin aslinda bu saat 13.00'e kadar konsolosluk binasina giris yapabiliyor olmaniz anlamina geliyor. 13.00'ten sonra kimseyi iceri almiyorlar fakat iceridekilerin isi bitene kadar mesai devam ediyor haliyle. Ozellikle pasaport ve askerlik subeleri yogun calisiyor, 14.30-15.00'ten once sanmiyorum isleri bitsin.


  • o s c a r  (27.07.11 23:15:27 ~ 23:16:15) 
benim bildiğim normal mesai 17:00'ye kadar sürer. pasaportlara vize basımı, bulunulan ülkenin kurumlarıyla olan yazışmalar vs. bir sürü iş yaparlar.


  • ununderstood  (27.07.11 23:29:11) 
ne yani işçiyse daha mı değersiz olacak?


  • cinna monster  (28.07.11 00:30:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.