[]

buzdolabındaki viski

elimizde aşagı yukarı 20 yıldan beri buzdolabında muhafaza edilmiş olan iki şişe viski var (biri j.walker,diğeri de grant's) bunların kapakları hiç açılmamış. dıştan da görünüşleri gayet normal, yani topaklanma falan yok (viskide topaklanma oluyor muydu gerçi tam emin değilim) acaba içsek bir problem olur mu?

(cevabın olumlu olduğunu varsayıyorum) bir de bunları kapaklarını açtıktan sonra yine buzdolabına mı koyalım, yoksa oda sıcaklığında mı saklayalım?


 
hiçbişi olmaz.


  • pain  (08.05.08 11:51:01) 
sakın içmeyin :)
verin bana 1 şişesini teste tabi tutayım :)

  • omer460  (08.05.08 13:17:12 ~ 13:23:47) 
Kapağını açtıktan sonra 20 yıl daha muhafaza edilmeyecekse oda sıcaklığında durabilir. Tadı da güzel olur.


  • inatci kahraman aga  (08.05.08 13:46:39) 
gereksiz yere ne elektrik harcanmış be. 20 yıl dile kolay. viski falan oda sıcaklığında bekleyebilir diye biliyorum.


  • ozdek  (08.05.08 16:18:08) 
buzdolabını iki şişe viskiye tahsis etmedik canım herhalde (:


  • weeping guitar  (08.05.08 17:09:08) 
bizim kuzende yanlış hatırlamıyorsam 91-92 yılından kalma rakı vardı, hem de açıktı. birer duble içtik bir şey olmadı, viskide durum nedir bilemem :D


  • jr  (08.05.08 21:56:54) 
Kapaklar iyi ise bir sey olmamistir. Gayet rahat icebilirsiniz. Ayrica evet, oda sicakliginda tutulabilir, hatta tutulmalidir.

Yalniz iki sise viski buzdolabinda yirmi sene nasil beklemis, onun da hikayesini anlatin bari.
  • wpi  (08.05.08 21:59:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.