[]

elimde bir tane xp cdsi var

format atmayla ilgili 1 milyon yazi var. simdi format atmayi bilen birisi

bir gerizekaliya anlatir gibi bana bu olayi madde madde anlatabilirmi.

su an windows 7 kullaniyorum

bunu kaldirip xp kurmak istiyorum

gerekli olan bütün resimleri müzikleri usb ye attim zaten.

hadi aciklayin lütfen salaga anlatir gibi.

 
once xp ıcın driverlarını bul.

sonra cd yı tak cd den boot et de. sonrası anlatıyor zaten.
  • bryan fury  (27.07.11 21:58:12) 
donanımhaberde var. ben maldım, bana bile anlattı. ama yanda bir pc açık olsun. resimli anlatıyor. koaly gelsin


  • cotillard  (27.07.11 22:27:48) 
simdi ben internete telefondan baglaniyorum yani, bu usb sticki takiyorum, kendisi bir program yüklüyor, sonra o programdaki baglan tusuna basiyorum. internete baglanmis oluyorum. simdi bu bilgisayara format atarsam acar acmaz usb girisleri calismaya baslayacak mi, yani ben formati attim diyelim, xp yi kurdum usb yi taktim, internete girerim diye düsünüyorum, ondan sonra da iste ne gerekliyse onlari netten indiririm diyorum, hakli miyim?

eger hakliysam neleri indirecem internetten, yani driver dedikleriniz neler ?
  • keseci  (27.07.11 22:44:01) 
Yükleme XP, 10 senelik teknolojiye geri dönmeye çalışma, daha çok sorun çıkacak başına. Ayrıca bazı üreticiler windows xp sürücüsü sunmuyor, kurar ortada kalırsın, geri de dönemezsin sonra.


  • roket adam  (27.07.11 23:10:07) 
hacı sen bulasma hıc. kullan devam et boyle.


  • bryan fury  (27.07.11 23:17:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.