[]

Afrika'daki kıtlığa hangi kurumlar vesilesiyle yardım edilebilir?

Türkiye'de bu bölgeye yardım gönderen kurumlar var mıdır? Yoksa hükümetin mi bir yardımı mümkün? Ucundan tutma gibi bir şey olabilir mi?




 
İHH ve türevi derneklerin vardır. Bu oluşumlara güvenmeyen gruptan değilseniz, sitelerine girip bakın.


  • saatgeceninonikisi  (26.07.11 18:51:00) 
saatgeceninonikisi +1... Kesinlikle çok iyiler. Örneğin Pakistandaki sel felaketinden sonra tüm kurumların aksine acil ihtiyaç olan bölgelere yardım ulaştırdılar. Net üzerinden yardım yapabiliyorsunuz. şu da çok önemli ki hangi projeye yardım etmek istiyorsanız seçebiliyorsunuz. katarak ameliyatına sponsor olup birinin görmesinisağlayabilirsin veya bir su kuyusu açtırabiliyorsun.


  • dunyatuhaf  (26.07.11 19:01:33) 
  • lebanon  (26.07.11 19:49:41) 
fet. hoca efendi hazretleri 10bin dolar göndermiş, istersen telefonla yardım edebiliyormuşsun, zap yaparken denk geldim sinirlerim kalktı.


  • kimlanbu  (26.07.11 20:05:58) 
deniz fen... pardon.


  • cotillard  (27.07.11 00:22:39) 
bakın sevgılı sozlukculer,
bırlesmıs mılletlerı fılan herseyı bosverın.

bır ulkenın ınsanı yardıma ıhtıyacı varsa, ulkesındekı Kızılay, Kızılhaç veya Kızılyıldız aracılıgı ıle uyesı bulundugu Uluslararası Kızılhaç - Kızılay Federasyonu'na uluslararası yardım talebınde bulunur.

Bu durumda yardım talebınde bulunan ulkeye yardım edılecekse bu yardım sadece yardımda bulunacak ulkenın Kızılhacı - Kızılayı tarafından yapılabılır.

Bunun harıcınde ıhh, denızfenerı, gunduzfenerı, kımse yok mu, vb. olusumlar sadece Kızılaycılık oyunu oynarlar.

Bu olusumların yaptıgı yardımlar sozde yardımdan oteye gıtmez, gıdemez.

Bu kurumların yaptıkları kısa ve net olarak, ınsan yasamını etkıleyen olaganustu durumların yasandıgı yerlere hıcbır resmı unvana sahıp olmadan(turıst olarak) bırkac kısı bır araya gelerek, uzerlerıne de amblemlı logolu bırseyler gıyerek gıderler, ınsan sayısının en az oldugu bır bolgede yapılabılecek en gosterıslı sozde yardımı, reklam yapmalarına ımkan verecek sekılde yaparlar ve bolgeden cekılırler.

Bu sozde ve gostermelık ınsanı yardım faalıyetlerı sırasında da Bayragımız'ı kullanarak Ulkemız'e olan bakıs acısının olumsuz yonde gelısmesıne sebep olurlar.

Bu olusumların yaptıgı yardımlar herhangı bır vatandasın arabasının bagajına bır cuval un ya da pırınc yukleyıp ben ınsanı yardım yapmaya gıdıyorumdan oteye gecmez, gecemez.

Bu yuzdendır kı sozde ınsanı yardım ulastırmak uzere cıktıkları gazze yolunda ısraıl ıle bızı zor duruma dusurduler.

Bu olusumlara herhangı bır maddı ya da manevı kaynak aktarımında bulunarak yapılabılecek en kotu seyı yapıyorsunuz.

Ne medyanın, ne bırlesmıs mılletler'ın oyunlarına gelmeyın, cıddı anlamda bır sıkıntı varsa bunun ıle ılgılı olarak ulkemızde Turk Kızılayı gereklı faalıyetı yurutur.

Yurutmedıgını dusunuyorsanız Ucretsız 168 Turk Kızılayı Bagıs ve Danısma Hattı aracılıgı ıle dusuncelerınızı dıle getırebılırsınız.
  • skplgl  (27.07.11 00:56:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.