[]

vakıf üniversitelerinde burslu okuyanlardan görüş beklerim.

kardeşim tercihlerine vakıf üniversitlerinden bölümlerde yazmayı planlıyor (burslu). ben pek taraftar değilim (evet yobazım). görüşlerinizi alabilirsem sevinirim. (örnek vermek gerkirse koç sosyoloji)




 
canim yobazlikla ne alakasi var. ozel universiteler genel olarak imkanlar ve hocalar acisindan iyi, ama ogrenci kitlesi eh. sosyoloji okicaksa koc iyidir.


  • norwegian wood  (26.07.11 16:02:40) 
çekinmeyiniz. yazınız.


  • laptu  (26.07.11 16:05:52) 
bursu devam ettirebilecekse, yazsın.


  • inheritance  (26.07.11 16:10:51) 
planladığını yazsın.


  • paranoid corpse  (26.07.11 16:12:34) 
Bilgi'de burslu okudum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
İyi ki bir devlet üniversitesinde değil Bilgi'de okudum diye düşümüyorum.

  • michael_knight  (26.07.11 16:23:57) 
yazsın bir şey olmaz. gerçi koç u bilemiyorum.

not : vakıfta burssuz okuyorum, en yakın arkadaşlarım burslu, bir de 1,500 tl alıyorlar okulda...bursun yatmasını beraber bekliyoruz içmek için :)
  • gadlemler  (26.07.11 16:30:16) 
merhaba, sırf koç olsun diye sosyoloji istemiyordur umarım. sosyoloji bölümünü ne için okumak istediğini düşünsün, okurken güzel olabilir ama çıkınca ne yapacam gibisinden(akademisyen olmak, çalışmak vs.). onun dışında ailenizin maddi durumunu bilmiyorum ama koç'taki ortam hakkında bilgi edinmenizi öneriyorum, arkadaş ortamı açısından falan sıkıntı olabiliyor.

okuldan mezun olduktan sonra bir sıkıntı olur mu diye soruyorsanız diplomada zaten yazmıyor burslu, burssuz diye ayrıca okuyacağı bölümde pek ayrım yapılacak bir bölüm değil bence ama yüksek lisans programlarına kabulde çok iyi bir performansı yok gibi koç'un, özel sektör için bir şey diyemem. başka sorunuz olursa cevaplayabilirim; koç'ta okuyan birçok yakın arkadaşım var onlardan bilgi alabilirim. iyi günler
  • insantaklidiyapanmaymun  (26.07.11 17:18:57 ~ 17:27:24) 
burslu okudum, gene olsa gene okurum. harç yok, yaz okulu bedava, yurt bedava bi de üstüne para alıyorsun. daha ne..


  • ozmania  (26.07.11 17:19:48) 
Burslu okudum. Yine olsa yine burslu okurum. Devlet okullarinin ameleligindense kaliteli modern bi universite hayati olur. Alternatifler arasinda bogazici yoksa bursludan sasmasin.


  • durdenist  (26.07.11 17:56:00) 
valla açıkçası gerçek anlamda sosyal bilimlere eğilmek istiyorsa koç iyi bir tercih olmayacaktır. her ne kadar öğrenci kontenjanı sosyoloji bölümünün az olsa da koç sosyoloji bölümündeki hoca sayısı da oldukça az. eğer daha geniş, daha çok yönlü bir sosyoloji eğitim almak istiyorsa boğaziçi önerilir. ama koç'a göre biraz daha zordur dersler. eğer işletme ile uluslarası ilişkiler vs. ile çap yapıcam gibi -pragmatik fikirleri varsa koç'a gitsin. çok daha az krediyle iki bölüm diploması alır.


  • o f k  (27.07.11 00:48:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.