[]

ankara/gazi üniversitesine yakın kız öğrenci yurdu

merhaba. kız kardeşim için yurt araştırıyorum. internette bir sürü yurt var, fakat fiyat olarak nasıl, yurt temiz mi değil mi, vs.. gibi özellikler bilinmiyor, görünmüyor. numaraları mevcut. aramadan evvel buraya da sormak istedim. belki kalmış olanlar vardır, bilgi verebilirler diye.

fiyat olarak belirlenmiş bir aralık yok. ancak maddi açıdan uygun olması iyi olur. öncelik nerelerde hangi yurtlar vardır.
ankarada yaşamadığımız ve yakın olmadığımız için önceden gelip bakma imkanımız yok.

kısa bir süre için üstte kalırsa memnun olurum.

düzeltme: başlıkta gazi üniversitesine yakın olarak yazmışım. şu aşamada yakın olmayan yurtları da önerebilirsiniz. (uzaklık derecesini belirterek)

 
gazi mahallesinde 5-6 tane var özel yurt. bera, pırlanta yurtları vardı mesela 600dü yanılmıyorsam ikisi de, yine de sormak lazım zira indirim yaparlar mutlaka. beşevler civarında var yine özel yurtlar, ama onlar gazi'den daha pahalı olabilir. üniversiteye en yakın yerlerdir buralar.


  • noolmus ki babam  (26.07.11 13:07:48) 
sabancı kız yurdunda bir arkadaşım kaldı çok kişilik odaları var. giriş koşullarını bilmiyorum ama ucuz olması lazım.

bahçelide bir çok yurt var. ben bahçelide ki yurtları öneririm. metroya ve dediğiniz üni'lere yakın.

misal çisem kız öğrenci yurdu.(6. cadde eski 39. sokak) bunların başka yerleri de var. yeni bir yer açmışlardı yerini hatırlayamadım ama en iyilerinden birisi bu. bir göz önünde bulundurun.

onun dışında anıtkabirin arka tarafında( beşevler tandoğan arası)orda bir yerde vardı. oda güzele benziyordu.

not:bir arkadaş için bakmıştık zamanında.
  • maresal jedi  (26.07.11 13:44:39) 
emek 60. sokak üzerinde bir sürü özel kız yurdu var. yurtların içini bilmiyorum ama muhit çok güvenilir.


  • lancelot du lac  (26.07.11 13:48:33) 
ben 2 sene önce zahide hanım yurdunda kalmıştım.gayet memnumdum.kurtuluşta bu yurt.okulum maltepede olduğundan ulaşım sıkıntılı olmuyordu.bu yurdun bi de necatibeye şubesi açıldı sitesinden bakabilirsiniz

www.zahidehanimkizyurdu.com
  • gakgul  (26.07.11 18:10:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.