[]

Yurtdışından ücretsiz kargo nasıl oluyor?

Dealextreme gibi sitelerin ücretsiz kargo olayı nasıl oluyor? Zaten aldığımız üç beş kuruşluk bir şey, nasıl karşılıyorlar bu gideri? Sürüm mantığı mı?




 
dealextreme türevi sitelerin hemen hepsi bu mantıkla çalışıyor. heralde oranın posta işletmesiyle çok ciddi anlaşma yapmışlar.


  • payroller on the moon  (26.07.11 12:59:29) 
free shipping


  • koskoca devletin adi osmanli len  (26.07.11 13:00:19) 
manyak işte adamlar. bizimkiler kargo parasını da bize itelemek için uğraşır dururken onlar "aman alsın da biz öderiz kargoyu" diyor. yalnız emin olmamakla birlikte deal extreme (oradan almadım bişey hiç) kargo değil posta ile gönderiyor. e o da haliyle daha ucuz. sadece yavaş. gelmesi 25-30 gnü buluyormuş. ekşi sözlüğün yalancısıyım. :)


  • ben smyrna  (26.07.11 13:07:18) 
Dealextreme'in yaptığı şey insanlık dışı. Eğer ürünü aldıysanız ve waiting for supplier kategorisinde değilse 1 hafta bile sürmüyor gelmesi :) wfs ise 15 günde de gelebiliyolar 1 ayı da geçebiliyor ama yine de sorun etmiyorsunuz çünkü çok ucuz. Geçen gün büyük işlemci fanı sipariş verdim Zalman 1 haftada geldi.


  • no one  (26.07.11 13:24:04) 
kanımca iki şey var
1)zaten ürünler ucuz diye girip biçok şey alıp çıkıyorsun. sen yapmazsan başksı
2) belirli yelere toplu gönderim yapıyorlar. örneğin şu tarihe kadar türkiyeye gdecek ürnlere sipariş stoğu yapıyolar. toplu gönderiyorlr. onlar adına ucuza gelmiş oluyor
  • neysene  (26.07.11 14:10:50) 
bu konuda benim mantığıma en uygun gelen şey kara para aklama. dealextreme konusunda ciddi ciddi inanıyorum buna


  • lancelot du lac  (26.07.11 14:52:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.