[]

Ipod Touch vs Yepisyeni Itunes

Sevgili duyurucular,

Bütün harddiskim göçtüğü için bilgisayarımdaki tüm verileri kaybettim. Buna öküz gibi müzik arşivi de dahil tabii. Şimdi bilgisayara yeniden itunes kurdum, "kusura bakma abicim ipod touch sadece bir tane itunes'a synclenebilir istersen hemen ipodundaki her şeyi silip bu bomboş itunes'a syncliyim" dedi. Çok korkuyorum be gençler, en ufak bir şarkı ya da application ekleme girişimimde her şeyimi silecek mi şimdi bu itunes :( Yok mu bir çaresi ben şu ipoddaki her şeyi bilgisayara atayım falan tek dayanağım o kaldı.

İmza:

Bir teknoloji özürlüsünün dramı

 
yamipod ipod touch'la uyumlu değilmiş, diğer dediğini de anlamadım :/


  • ceska  (26.07.11 12:05:32) 
google'a "iphone to pc" yazip arayin, bir dolu program gelecek karsisiniza. bunlardan birini kullanarak halledebilirsiniz.


  • co2s2  (26.07.11 12:10:04) 
ipod'u flash disk modun'da açma gibi bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam.

araştırın belki işinizi görebilecek bir şeydir.
  • SpecialisT  (26.07.11 12:19:44) 
Bulduğum programların hepsi demo ve en fazla 100 şarkı atıyor, başka bir yolu yok mu?


  • ceska  (26.07.11 12:49:19) 
(bkz: sharepod)


  • layer26  (26.07.11 13:00:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.