[]

okan bayülgen

böyle bir şey var, acaba onun söylediği bilgisine nasıl ulaşırız. okan panpa bi ulaş bana okuyorsan :)

300 kiloluk bir Harley'nin üstündeki adam çok seksidir. Kendisi için öyle düşünür. Ama 120 kiloluk scooter'ın üstündeki adam hem çok seksi hem de entelektüel, renkli ve eğlencelidir. Kadınlar onu daha hoş bulur. Ama erkek bisikletle doruğa ulaşır. Çünkü aşırı iyi bir bisiklet, bin avroya satın alınabilir. Çok iyi bir spor arabaya 350 bin avro verirsin. 350 bin avrodaki bir köfte, bisiklet üstündeki atletik yapılı adama ve bisikletine hayranlıkla bakar. Yani bin avroluk bir bisiklet, erkeğe müthiş bir seksapel ve yatakta başarı kazandırır. Bunlar sonradan görüp de zengin olmak isteyip, altına araba çeken adamların anlamadığı şeylerdir. Ben bisikletimi lüks mekânlarda valeye veririm.OKAN BAYÜLGEN


 
adam haklı, ama bisiklet karnımızı doyurmuyo birader .)


  • hickork  (26.07.11 02:32:08 ~ 02:32:17) 
tabi biz de burada hiltona bisikletle gitmekten son dakika vazgeçen adamlarız, hatta repliği bile hazırlamıştım " sele boyuyla oynama dostum". baktım okan da bizdenmiş. miş miş?


  • karlmarx  (26.07.11 02:52:56) 
Neden hep zengin insanlar hantal tasvir edilir? Biri aynı anda lamborghini gallardo sahibi olup hem atletik hem entelektüel hem de eğlenceli olabilir. Olay bisikletin vücudu göstermesiyse kimsenin adamı durdurup da hadi arkadaş olalım diyeceğini sanmıyorum. Lamborghini'li mükemmel erkeğimiz çeker arabasını iner bir yerde muhabbetini eder hatunu götürür. Fakir bisikletlimiz de bisikletinden indiğinde lamborghini'li mükemmel erkeğimizden bir adım geride olacaktır.


  • vexations  (26.07.11 02:55:44) 
bunu ben de izlemiştim. hantallıkla alakası yok sanırım. zengin insan lamborcinisi ile o havayı atarken afedersin küresel müresel ısınıyoruz ebemiz sikiliyor. hem istanbul trafiğinde bir yerden bir yere bisikletli adam daha hızlı ulaşabilir ve gayet fit durduğundan dolayı da hem entelektüel hem de seksi görünür.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (26.07.11 03:09:10) 
niye sikinin delik bulma ihtimali ile değerlendirmiş ki illa.. kalkmıyo zahir, olmayınca dile vurur elbet. halbuki bisiklette göte kaçan sele var, brodvey bile daha sağlıklı, konforlu, karıdan kızdan bağımsız.


  • ensar  (26.07.11 03:09:25) 
keşke bir de soruya cevap alabilseydim, haricinde her muhabbet dönmüş!


  • karlmarx  (26.07.11 03:28:47 ~ 03:29:02) 
onun söylediği bilgisne ulaşamazsın ama ben söylediğine şahidim. öyle diyeyim sana. =) yalnız bu 350 bin avroluk kısmı söyledi mi emin değilim.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (26.07.11 03:30:32) 
www.yydizi.com
06:30 dan sonra

  • ensar  (26.07.11 06:01:44) 
işte röportajı

www.gazeteciler.com
  • saksel  (26.07.11 09:22:03) 
Zenginlik elestirisi yapmamis ki zaten. Sonradan gorme luks arac tutkunu hirbolari elestirmis. Zaten diyor ben luks mekana bisikletimle gider bisikletimi veririm valeye diye. 300bin euroluk aracla kendini karizma ilahi olarak goren gormemislere gecirmis. Fena degil.


  • durdenist  (26.07.11 10:26:31) 
göstergebilimden bahsediyor sanırım.


  • 9kuyruklukedi  (26.07.11 10:33:44) 
bir noktaya daha parmak basarak doğru şey etmiş.

bin liralık bisiklet artık ucuz görülüyor bisiklet camiyasında kaliteli bir bisiklet nerden baksan 3 veya 4 bin tl haliyle bisiklete bu kadar önem veren bir adam bisikletini valeye verir. tabi vale dalgamı geçiyon hemşerim diyebilir.
  • fukka  (10.08.11 22:49:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.