[]

banyo sonrası kaşıntı

ne biçim şey ya bu?

kışın da aynı havlu-sabun-lifi kullanırken problem yok.
ciltte kızarıklık yok.

yaz olunca sadece duş alsam bile kaşınıyorum deli gibi. elimi nereye atacağımı şaşırıyorum.

çözüm nedir a dostlar?

 
Bana ozgu zannediyordum cevabi bende merakla bekliyorum


  • pipbull  (25.07.11 23:16:04) 
yanliz değilmişim benim kuzenimdede oluyor sadece kedilerin bulunduğu yerde veya baz istasyonlarinin bulunduğu yerde oluyor duşu alip çikiyorum baz istasyonun orda kaşinti başliyor.


  • Ban-Kai  (25.07.11 23:26:25) 
suyun içeriğinden kaynaklanabilir.


  • buyrun  (25.07.11 23:36:03) 
(bkz: mite)


  • sarper361  (26.07.11 00:04:35) 
Bir kereye mahsus hamama gidip tüm vücuduna kese yaptır. Ben böyle kurtulmuştum.


  • janavarorion  (26.07.11 00:16:01) 
(bkz: su alerjisi)


  • olsen  (26.07.11 01:17:45) 
bende de oluyordu ama sadece ayak ve el bilekleriyle sinirliydi. sonucta gunesten ve sicaktan olduguna kanaat getirecek kadar cok deneme yaptim. antihistaminik krem kullandim, 2 gun sonra gecti. ara ara kasiniyor yine ama o kadar cok degil.


  • luin 41  (26.07.11 01:52:16) 
bende de oluyordu bu kaşıntı olayı delirme noktasına gelmiştim. yazın olması havadaki nem miktarından olduğunu düşündürdü bana. ankaraya taşınınca iyice kesildi. bir de bende spor yaptıktan sonra duş aldığımda olmuyordu. ama mesela sabah kalkar kalkmaz duş aldığımda çok şiddetli oluyordu. bu kaşıntı mevzuunu zaten hala çözemediler bildiğim kadarı ile sebebi vs bile belli değil.


  • n62  (26.07.11 09:13:50) 
cildiniz kurumuştur? krem yağ bişi sürün. yağ derken baby oil gibi gibi.


  • mahnita  (26.07.11 09:45:00) 
kuru cilt yorumuna katılıyorum, yazın hem aşırı terlemekten, hem de sık duş almaktan cilt daha çok nem kaybediyor. bir de duş jeli kullanıyorsanız ondaki bir maddeye alerjiniz olabilir (benim var mesela). mümkün olduğunda saf bir sabun vs ile deneyin bir de.


  • kirkinin da kulpu kirik kup  (26.07.11 11:29:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.