[]

shuttle hizmeti korsan taksi sayılırmı ?

şimdi misal ben 2 araç satın alacam yaşadığım ilçede kol gibi olan taksi fiyatlarından illah gelmiş kişilere ve özel şirketlere şöförlü araç kiralama hizmeti vericem. tabi neyse yasal zorlunluluğu fatura vs. kesilecek e ama bu ipne taksicilerin şikayet etmesinden korkuyorum tüm yasal zorlunlulukları hallettikten sonra sakata gelme ihtimalim varmı ?




 
Var, minibüs şöförleri, özel halk otobüsleri ve taksiciler bu konuda çok şerefsizdir. Şimdi git konuş bir taksiciyle, ağlar zırlar işler kötü diye, ekmek paramızı kazanamıyoruz derler. Ama sen oraya bir tane araç koy, mahvederler rahat bırakmazlar.

Örnek olarak, ben bir tatil yöresinde pansiyon sahibiyim.

Bulunduğumuz yerden Antalya' ya servisler varmış eskiden. Ama bu işi yapan tur şirketi oranın şirketi değil, yerli halk değil yani. Bu adamlar günde 5 kez, Antalya - Adrasan yapıyorlar. Hatta kolonya bile tutuyorlarmış.

Daha sonra yerli halk bunları döve döve çıkarıyor oradan, kendi tur şirketlerini kurmak istiyorlar. Ama adamların ekmek parasıyla oynadık mı, günaha girdik mi diye bir düşünce tabi ki yok.

Neyse bunlar, içine ettiler herşeyin. Şuan Antalya - Adrasan yapan servis yok, bunlar sadece anayol dediğimiz yola kadar çıkarıp bırakıyor sizi. Daha sonra tekrardan servise binmek gerekiyor.

Sen eğer orada bir hizmet kurmak istiyorum diyeceksen, çok kalabalık olman lazım bir kere bununla baş etmek için. Eğer mesafe uzun ize, taksicileri çok dert etme. Ama mevcut, otobüs - minibüs varsa tadınız kaçabilir.
  • liriamer  (25.07.11 12:51:23) 
  • bay meraklı  (25.07.11 13:49:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.