[]

Galatasaray

Galatasaray nasıl oynadı bugünkü maçta? Kaçırdım izleyemedim..

Ümit veriyor muydu sizce? Objektif yorumlarsanız çok mutlu olurum arkadaşlar..

Teşekkürler

 
İnter hiç hazır değil şu an, zaten 60. dakikadan sonra sahada tanıdık kimse kalmadı, Kazım ve Selçuk net inanılmazlar yani böyle yerliler lazım bize, sabri orta sahada oynadı fatih terim pis gazlamış onu, ama bildiğimiz delifişek sabri yani, ayhan kötüydü, ujfalusi uzun zaman sonra adam gibi bek izletti bize, bir ara ofsayta düştü yani öyle bindiriyordu :D hakan toplamış biraz kendini ben çok severim hakanı o yüzden yüklenmem kötü oynasa da :D ee işte servet her zamanki mal, gökhan iyi göründü, forvetlerimiz komple yalan, elmander ısınsa iş yapar gibi ama eski baroşu çok arayacağız sanırım, onun dışında göze çarpan bir şey olmadı heralde ya.


  • kamilinsan  (25.07.11 01:43:36) 
Takım toplamış göründü bana. Özellikle Arda bayağı kendine gelmiş diyebilirim. Aykut da iyiydi kalede. Gözüme Ayhan dışında kimse batmadı. Elmander iyi ve istekli ancak tek forvet olmaz.


  • xenophobe  (25.07.11 01:53:04) 
sağ kanadı sağlam her takım tokatlar bizi. gerisini de biz tokatlarız.


  • sozlukte kullanmak istediginiz nick  (25.07.11 01:57:25) 
maçın hemen başında stankovic çok güzel ara top attı, o golü yeseydik her şey başka olabilirdi. özellikle ilk yarı 40.dakikaya kadar çok iyi oynadık bence.

özellikle ortada arda selçuk ve sabri ağırlık koydu baya. ujfalusi sağ bekte beklediğimden çok iyi oynadı, sürekli bindirdi, savunmada da yerini kaybetmedi. stoperler de fena oynamadı ama bildiğin servetle gökhan, yarın öbür gün saçma sapan işler yapacaklar allahın emri. balta maç boyu 2-3 kere bindirdi en fazla, ben pek tutmadım yine. ortadakileri saydım zaten, kazım kesilene kadar çabaladı.

elmander beceriksiz gibiydi biraz, gollük pozisyon pek olmadı tabi ama top tutamadı ama yine de. adam alışmadı daha, o yüzden bir şey demiyorum.

bence en önemli şey takım baya presli oynadı, ısırdı rakibi. bayadır galatasaray maçlarında böyle bir şey görmemiştik, o yüzden keyif verdi.
  • resistance is futile  (25.07.11 02:21:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.