[]

internet üzerinde yapılacak iş fikri

meraba arkadaşlar. kafamda bi proje var, internet üzerinden yürütülecek. web sitesi, gerekli altyapısı kurulacak. yalnız ne programlama bilirim, ne de bu işlerin teknik yönünden anlarım. sormak istediğim böyle bi haldeyken başarılı olma şansım var mı? yani birisine açılsam, profosyenel yardım alsam, ekip kursam vesaire.. böyle yürütülebilir mi bu işler ne dersiniz? şu noktada verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır?




 
yeterince sermayen varsa ya da çok sosyal şeytan tüylü falan bir adamsan yapabilirsin. aksi halde zor be hacı.


  • megadalek  (25.07.11 01:29:04 ~ 01:29:23) 
benimde beni zengin ediceğine inandığım bir projem var başlamaya hiç cesaret edememiştim, türkiyede olmayan birşey ama 3 gün önce ilk adımları attım,geri dönüş yok arttık,başladım. kesinlikle sende korkmadan başla işine.batsan bile tecrübe olur.ilerde yapmadım demezsin.

Şu zenginlerin klasik sözü her zaman beni gaza getirir: başlangıçta hiç birşeyim yoktu sadece parlak bir fikrim vardı.
  • bugax  (25.07.11 01:41:38 ~ 01:42:23) 
bugax: umarım projen hayata geçer ve istediğini elde edersin dostum, bu gibi parlak fikirler akla geldikten sonra projenin batma ihtimali bile hoşuna gidiyor insanın gerçekten.
korkmaktan ziyade nereden başlayacağımı bilememenin verdiği endişe var sadece bahsettiğim gibi.

  • dayrise enterprises  (25.07.11 01:55:25) 
yahu bende de birkaç fikir var bir türlü fiziki bir adım atamadım... çok da alakasız bir meslek erbabıyım. birleşip voltranı oluştursak? en azından oturup bi konuşsak olma mı ?


  • jeanluc  (25.07.11 02:21:03) 
benim de çok pis birşeyler yapasım var ama fikir bulamıyorum..

hayat tuhaf
  • reeper redeemer  (25.07.11 02:37:19) 
jeanluc: abi şimdi oturup bi konuşsak deyince ayakta kalmışız gibi oldu. oturalım, konuşalım elbette. öncesinde ufak çaplı bi msn konferansı da yapabiliriz "bi fikrim var" kafasında arkadaşlar olarak. özel mesaj atarak ulaşanları bekliyorum.


  • dayrise enterprises  (25.07.11 02:43:13) 
lan yoksa hepimiz aynı şeyi mi düşünüyoruz?


  • kakam gelmis olamaz mi  (25.07.11 03:44:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.