[]

Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği

bölümü nasıl bir bölümdür? bitirince 3000 dolar maaşla işe başlama efsanesi doğru mudur?

bu bölüme girebilmek için iki yıllıktan dgs'yle girebilmek ne derece mümkündür? beykoz'Da lojistik meslek yüksek okulu'nda Deniz ve Liman işletmeciliği adlı 2 yıllık bölüm varmış. buradan söz konusu mühendisliğe geçiş hayaliyle tercih yapalım mı?

dgs'yi beceremezsek, bu 2 yıllık bölümün mezunları ne iş yaparlar?

 
türkiye'de okulu bitirince 3000 dolarla hiçbir üniversitenin, hiçbir bölümünün mezunu çalışmaya başlamıyor. yani elbette vardır ama her sene 20-30 adam vardır bence yeni mezun olup, torpilsiz iş bulup, o kadar maaş alan.. p&g'de, mckinsey'de falan..

dgs'yi neden beceremeyesiniz ki.. oturup çalışacaksınız, üstüne gideceksiniz. halledersiniz yahu içiniz rahat olsun.. :)

not: p&g'de bile o kadar vermiyorlar yahu yeni mezuna:) 3500 tl net miydi neydi..
  • isyanim var ulaan  (25.07.11 02:57:48 ~ 03:08:30) 
bankalarda müfettiş yardımcısı olarak başlayıp bahsedilen miktarda hatta daha fazla maaş alanlar var. p&g, unilever gibi ffirmalarda 3000 üzeri başlayabiliyorsun özellikle satış işine girersen. kraft, cargill falan da iyi para veriyor bildigim kadarıyla. bir de tüpraş batman rafinerisi iyi veriyormuş diye duydum. ne kadar doğğru bilemem.


  • piszenci  (25.07.11 20:12:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.