[]

Sabaha karşı Haydarpaşa'dan Taksim'e gitmek?

Ama nasıl gitmek? Tren sabaha karşı varıyor istanbul'a (5-6 gibi), o saatte tren güzergahından Taksim'e nasıl geçebilirim?

Bostancı da insem Bostancı-Taksim taksi-dolmuşları çalışıyor mudur o saatte?

Bir keresinde Taksim'den çıkıp Kızıltoprak civarında bir yerde (evlendirme dairesi vardı) inmiştim. Bunun tersini yapabilir miyiz?

Başka alternatif güzergahı olanlar?

(akbil-kart yok, parayla biniliyor mu otobüse, bilmiyorum. O saatte kart alabilme ihtimalimi de düşünün).

 
6 gibi motorlar çalışmaya başlar sanırsam, en sağlamı o gözüküyor. beşiktaşa ordan da taksime dolmuş.

bostancı dolmuşları sabaha ayrıcalık yapıyor mu bilemem, ama full olmadan dolmuş kalkmazlar. yada 3 kişi biner tüm dolmuşun parasını öderse kalkar vs, astarı yüzünden pahalıya gelir yani. motorlarla ilgili bakın bence en iyisi, kadıköy kalkmıyorsa bile üsküdardakilerin kalkması lazım erken saatte.
  • sozlukte kullanmak istediginiz nick  (24.07.11 21:15:48) 
haydarpaşa'dan kalkan motorlar sabah 7'de başlıyormuş. şunu yapabilirsin; kadıköy'e yürü. vapurlar (motor değil) sabah 6.15'den itibaren karaköy ve eminönü'ne geçiyor. eminönü ya da karaköy'de in (hangi vapuru bulursan-tercihen karaköy) oradan taksim'e tünel ile çık gerisini yürü.


  • african rain  (24.07.11 21:28:09) 
SOGUTLUCESME de in,metrobuse bin,mecidyekoyde in,metroya bin.


  • jamswety  (24.07.11 21:29:31) 
Hepsinin maliyet taksiye denk geliyor. Parayla binebilir miyiz peki? Akbil-kart yok da?


  • ataturkiye  (24.07.11 21:42:54) 
iettlerde parayla seyahat kaldırıldı.. özel halk otobuslerınde devam edıyor.. metrobuse bınıceksende bırıne 2 tl verıp bastırırsın artık


  • akapunktur  (24.07.11 22:10:29) 
söğütlüçeşmede inip taksiye binersen 25 - 30 lira arası tutar taksi


  • banker bilo  (24.07.11 22:12:32) 
benim önermin maliyeti 5tl'yi geçmiyor. taksinin yaklaşık 5te biri.


  • african rain  (24.07.11 22:21:34) 
banliyö treni dışındakiler söğütlüçeşmede durmuyor benim bildiğim. söğütlüçeşmede inemeyebilirsin expresslerle geleceksen.


  • hia  (24.07.11 22:28:53) 
Haydarpaşa Garı'ndan Kadıköy'e kadar yürüyün (10-15 dakikada yürürsünüz). Kadıköy'den Taksim'e 24 saat sarı dolmuşlar çalışır, onlardan birine binin (nakit para veriyorsunuz).


  • green knight  (25.07.11 03:02:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.