[]

meyve kilo yapar mi?

geceleri yesek diyet boyunca fazlasi kilo aldirir mi?




 
yatmadan 3saat önce yeme-içmeyi kesmek gerek derler. buna meyve de dahildir sanırsam.

incir, muz ve üzüm ise diyetlerde zaten yasak. fazla şeker içeriyormuş galiba.
  • halanne  (24.07.11 20:50:31) 
uzumle muz almistim bende, atiyim bari cope


  • inancsiz deve  (24.07.11 20:57:12) 
bir saniye konuya müdahele etmem gerekiyor. meyvedeki şeker fruktozdur ve froktoz, öyle kolay kolay yağa dönüşmez. çabucak yanar.

ancak muz, üzüm ve kivide durum biraz daha farklı. spor yapmıyorsan bunları çok fazla tüketmemende fayda var. spor yapıyorsan onlarda da sorun yok.
  • rastgelebiri  (24.07.11 21:13:13) 
atılır mı be? komşuya filan ver yemiyceksen.


  • qerest  (24.07.11 21:26:25) 
yanında spor yapıyorsan hiçte bısey olmaz. ama muz yenmemeli. spor hocam oyle demıstı. aslında herkes der. muz yenmez kalorı kralı abi


  • akapunktur  (24.07.11 22:14:41) 
yanında süt veya yoğurt da tüketmeye çalışmalısın.
ve tabii ki her şeyin fazlası zarar..

  • kayranin kedisi  (25.07.11 00:21:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.