[]

Beykent

Beykent hakkındaki yorumları okudum. Genelde kötülemişler. Ben araştırdım üni. yi ve hoşuma gitti aslında. Ama kötü demelerinin sebepleri tam olarak net değil sizce vakıf üniversitelerinden hangileri iyi? Beykent nasıl?




 
özel üniversite denildiğinde aklıma ilk bahçeşehir gelir, beykent hakkında fikrim yok.


  • jameskeenan  (24.07.11 17:53:20) 
koç, sabancı, bilkent'ten şaşmamak lazım bence. akademik alanda bilkent, özel sektör için koç ve sabancı hatta.


  • honeybunny  (24.07.11 17:55:06) 
kanımca adamın puanı yetse adam da koç yazar ama beykent'e yetiyor demek ki. hacı baba bende dedim beykent falan bana dediler hiç okuma amele ol daha iyi. lakin güzel sanatlar fakultesi falan iyiymiş. yani en azından bi' kısmı yetenekle alındığı ve bi' kısmı öyle para bende hukuk okuyayım derdinde olmadığı için, iyi diyorlar. hani gerçekten sinema tv okumak isteyen adamlar geliyormuş, zira kimse hukuk falan end müh. duruken 20 bin verip sinema tv okumaz can sıkıntısından. lakin işte ekipman falan olayına tıraşmış. mesela itü'nün bile sinema tv bölümü olmamasına ve yanından geçmemsine rağmen, sinema külübü itü film festivali falan yapıyorken, gösterimler yapıp konuşmacılar çağrıyorken beykentten bi' bok beklememek gerek. derse gir eğitimi al çık. mesela bu.


  • balkabagi krali sakir  (24.07.11 18:12:56) 
Evet puanım Beykent'e yetiyor. Mühendislik okuyacağım ayrıca. Birkaç kişiye sordum orda okuyan hocalarına iyi dedi. Ama bilemedim işte.


  • utkucbkc  (24.07.11 18:25:28) 
2010 beykent mezunuyum. hocaları iyidir öğrencileri kötü.


  • flexin  (24.07.11 18:58:44) 
guzel sanatlar mezunu bir arkadaşım "hitchcock filmi izliyorum" dememin uzerine "hitchcock guzel bir filmse ben de indireyim." dedi. guzel sanatlarda okuyan bir insani bu kult yonetmenin adini dahi bilmeyecek sekilde mezun ediyorsa ben o okulun egitim kalitesinden suphe ederim.


  • kayranin kedisi  (25.07.11 00:48:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.