[]

kemanda çalınabilecek parçalar

başlangıçla orta seviye arasında bi yerlerde sayılırım. istiyorum ki şöyle güzel bir şeyler çalıyım, mesela "canon in d" seçtim, greensleeves'i çalabiliyorum. başka ne ola ki? türklerden de olur farketmez.




 
Shostakovich jazz suite waltz no: 2
Tchaikovsky Valse Sentimentale (Bunu çalarken kendinizden geçebilirsiniz)
Dvorak Tempo di Valse

olabilir mi ki?
  • vexations  (24.07.11 16:13:20 ~ 16:15:05) 
philip glass'tan company'i deneyin derim ben.

www.youtube.com

string quartet olsa da tek bir kemanla da başarılı sonuç alabilirsiniz.
  • deckard  (24.07.11 16:18:08) 
www.youtube.com
www.youtube.com ilk bunu yapin sonra üstekine geç.

işi büyütürseniz www.youtube.com buna geçin.

epic won istiyorum diyorsan www.youtube.com

buda bunun oteki versiyonu aynı da neyse www.youtube.com
  • Ban-Kai  (24.07.11 16:20:25) 
en kolayi smooth criminal


  • fundamental  (24.07.11 17:44:47) 
greensleeves çalabiliyorsan adagio da çalabilirsin.


  • african rain  (24.07.11 20:48:17) 
vivaldi - storm. :)


  • Cimo  (25.07.11 00:31:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.