[]

Citroen C4 vs Mazda 3

Her ikisi de otomatik ve dizel olma koşuluyla, sizce hangisi - neden?




 
satarken paranın değerini daha iyi koruması, daha güçlü motor seçeneği, daha iyi otomatik vites vs. sebeplerle c4. ama alırken daha ucuz olması, güvenilirlik açısından değerlendirildiğinde mazda 3 daha öne çıkıyor bana göre. ancak mazda türkiye pazarında diğer ülkelere göre daha geride nedeni muhtemelen pazarlama stratejisi.

kişisel not: ikisinin de benzinli modellerini kullandım ve sürüş konforu olarak c4 birkaç adım önde gibi geldi, mazdanın biraz sert bir sürüş karakteri var. aslında araçtan ne beklendiğiyle ilgili biraz.
  • thy serpent  (24.07.11 13:43:58) 
mazda tabi çünkü japon.


  • piszenci  (24.07.11 13:52:17) 
mazda 3 derim kesinlikle..
neden, çünkü japon.

  • chaoslord  (24.07.11 14:04:49) 
15 günlük c4'üm var; c4 süper :)


  • minyatur dev  (24.07.11 14:11:40) 
uzun süre binmeyi düşünüyorsan mazda 3, bırak citroen'i tüm fransız arabalarından uzak durmanı tavsiye ederim. mazda belki 2. el olayında sıkıntı yaratabilir çünkü citroenler görünüre göre biraz daha kolay satılıyor. sadece mazda değil suzuki de öyle sürüş konforu bakımından japon araçları biraz sıkıntılı ama diğer konularda bence mazda çok daha öndedir. en azından dayanıklılık bakımından mazda'nın daha iyi olduğunu iddia ediyorum.


  • elishafanz  (24.07.11 14:33:43) 
citroen c4, çünkü her şeyden önce yepyeni bir araç. otomatik vites opsiyonu seçildiğinde park freni de elektronik oluyor ve orta konsol çok güzel bir hal alıyor. psa grubunun dizel motorları gayet iyidir.

mazda 3 de iyi ama japonlar çok çabuk kasa yeniliyorlar ve aldıktan kısa bir süre sonra araban eski model olacak.
  • theos ek mekhanes  (24.07.11 15:16:35) 
sadece ve sadece fransızlardan uzak durulmasından dolayı mazda.ayrıca mazdada oyle 2. el sıkıntısı vs olayları bitti artık. takır takır satılıyor. mazda 3 e cok bindim cidden cok rahat ve seri


  • akapunktur  (24.07.11 22:22:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.