(4)
sivrisinek için odaya ilaç zımbırtısı
almak istiyorum. sivriler bayağı rahatsız etmeye başladı, belki şu pirize takılan şeylerden alabilirim diye aklıma geldi.şu raidin elektro likit diye şişeli bişiysi var mesela. ona benzeyen başka bi ürünü de var yine iki parçalı, baktım karar veremedim hangisinden alsam. böyle şeyler kullananınız
almak istiyorum. sivriler bayağı rahatsız etmeye başladı, belki şu pirize takılan şeylerden alabilirim diye aklıma geldi.
şu raidin elektro likit diye şişeli bişiysi var mesela. ona benzeyen başka bi ürünü de var yine iki parçalı, baktım karar veremedim hangisinden alsam. böyle şeyler kullananınız memnun kalanınız var mıdır?
0
o fişe takılan şey işe yarar bişey. içeri bi şekilde girenleri de sersemletiyodu bizim evde.
0
fesleğen koy başucuna daha etkili
0
valla mat da, elektro likit de ve söylediğin iki parçalı (tepesinde ek parçası var onu değiştiriyorsun) şeyi de kullandım. En ucuzu mat, hepsi de aynı işe yarıyor. diğerlerinin fazladan bir etkisini görmedim. Sadece yatmadan hemen önce değil, 1-2 saat önce tak, daha iyi.
Mat alırsan raid al ama, detan aldım beğenmedim.
0
(bkz:
detan elektrolikit)
bir haftadır kullanıyorum bir kez rahatsız edilmedim sivrisinekler tarafından. şiddetle tavsiye ederim.
0