[]

sokakta yürürken sigara içmek

çirkin bir görüntü mü? misal işe gidip gelirken, kalabalığın içinde, kaldırımda vs..

erkeğim, 26 yaşındayım.


 
evet.
aslında erkek de çok batmıyo gözüme onlara bakmadığım için sdhfjkdsfhjks ama kızlarda çoğ itici iğrenç bişi leş. evlerden ırak. içmesinler demiyorum bak...

  • jameskeenan  (23.07.11 22:18:56) 
son derece rahatsız edici bi durum. bilhassa etrafta içmeyenler varsa. ben bazen icimden bazen de direkt olarak küfür ediorm sigara icenlere.


  • all girls dream  (23.07.11 22:22:16) 
hiç hoş değil. özellikle duraklarda (metrobüs, metro)içenlere küfreder gibi bakıyorum. anlıyorlar. :)

2 yıl önce sigarayı bırakmış biri olarak söylüyorum, hiç hoş değil dostum.
  • yokuslarda susayan sonbahar insani  (23.07.11 22:26:16) 
teşekkürler ama ben dumandan veya kötü koku yüzünden rahatsız etmekten bahsetmiyorum.

estetik açıdan ve adab-ı muaşereti göz önüne alarak çirkin bir görüntü mü diye sormak istiyorum.
  • amortisman  (23.07.11 22:32:29) 
kadınlar için çirkin. erkekler için sorun yok.


  • lorenzen  (23.07.11 22:45:06) 
etraftaki sigara içmeyenler rahatsız olabilir bu sebeb ile bakışları ile de sizi rahatsız ederler, ancak hanımefendiler için tiyatrocuların bir kadını kötü yola düşmüş olarak tanımlamak için yaprıkları şeylerden biri imiş.


  • miown  (23.07.11 22:51:11) 
günde 1 paket içen biri olarak fikrim yürürken sigara içmek, dumanı,kokuyu bir kenara bırakarak söylüyorum, mallıktır bir kere. hele de bu sıcakta. bir yandan götünüzden ter akıyor, bir yandan nefes nefese kalmışssınız, ağzınızın içi kurumuş, bir yandan da sigara. çok çirkin. miydemi bulandırıyorsunuz.


  • kakam gelmis olamaz mi  (23.07.11 22:52:13) 
cinsiyet fark etmez, yolda sallaya sallaya içene uyuz olurum.


  • take me rufee  (23.07.11 22:58:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.