[]

Yeditepe üniversitesi yüzde elliden tam bursa geçiş ?

Sevgiler saygılar, bu yıl yeditepe yüzde elli inşaat mühendisliği yazıp gideyim diyorum lakin üniversite de kasıp tam bursa geçme imkanım var mı bunu merak ediyorum aradım taradım pek bir şey bulamadım ?




 
Bölüm birincisi olursan geçebiliyorsun.


  • ZZ  (23.07.11 19:05:38) 
Yanılmıyorsam eğer bölüm birincisi olup tam bursa geçsen dahi, o sıfatı kaybettiğin an burs da elinden gidiyor.

ÖSYM tarafından alınan burslar kesilmezken (bölüm yada üniversite değiştirme gibi özel durumlar hariç), üniversite tarafından verilen burslar başarı bursu kategorisinde olduğundan ötürü daimi değiller.
  • bmsad  (23.07.11 19:23:34) 
genel not ortalaması 3ün üzerinde olan ve not ortalamsı en yüksek 3 kişi ye şu şekilde burs veriliyor. Birinciye =%75 ikinciye=%50 üçüncüye= %25 yani %100 yasal olarak alamazsın. Ama barış dalanın yanına çıkıp isteyebilrsin. Geçerli bi mazeretin olmadığı sürecede vermiyor. Şu an bölüm birincisiyim ama not ortalamam 3ün altında olduğu için almaıyorum. İsyanım var :D

www.yeditepe.edu.tr

linke tıklayıp 2. linki aç. Yanında PDF yazıyor :D
  • Kreuzberg  (23.07.11 20:08:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.