[]

İngiltere'de hangi telefon hattını alsam?

Dil eğitimi için geldim de, daha çok bournemouth'taki kız arkadaşla mesajlaşmak telefonda konuşmak için ve Türkiye'deki anne babayı aramak için kullanılacak.

Dikkat etmem gereken şeyler nedir ayrıca?


 
ingiltere icini bilmiyorum su an ama turkiyeyle gorusmek icin vodafone al, anne baba da bir vodafone alsin turkiye'den ama yurtdisi tarifeli. sen caldir onlar arasin. super ucuza geliyor.


  • naiades  (23.07.11 13:43:07) 
Ismini unuttum bea, mavi renkli bir hattı.

Her yer de reklami var, görünce kesin anlarsin.

Hatırladim, libera. Tr ile de ucuz
  • kreider  (23.07.11 14:54:28) 
wirofon veya voip servislerine de bakin


  • 4ever  (23.07.11 15:39:40) 
ingiltere için en ucuzu lebera dır. ben onu kullanmıştım bournemouth da :)
sahildeki 1a 1b 1c sarı otobüzlerinin kalktığı yerdeki telefoncudan alabilirsin. bu hattı sadece ingiltere içi konuş ama, tr yi aramak için internette biraz araştırma yap çok ucuza konuşabilirsin, bilgisayarın yanındaysa 10 euro verip tr deki sabit hatları 3 ay bedava arayabileceğin internet siteleri var onları araştır bence, birde tabi skype ama anne baba kullanabiliyormu bilmiyorum :)

  • tombalabala  (23.07.11 15:54:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.