Giriş
(3)

w810i internete neden giremez?

jezebell
Şimdik şöle oluyor; ben bu telefonu aldım belki onyüz kere netten internet ayarlarını indirdim en az iki kere de türksel müşteri hizmetlerinden yaptırdım ama ne fayda. Bağlanmıyor meret. Diyor ki "bağlantı başarısız destek için operatöre başvurun" Böyle bişeyle karşılaşan ve bunu çözebilen varsa nol
Şimdik şöle oluyor; ben bu telefonu aldım belki onyüz kere netten internet ayarlarını indirdim en az iki kere de türksel müşteri hizmetlerinden yaptırdım ama ne fayda. Bağlanmıyor meret. Diyor ki "bağlantı başarısız destek için operatöre başvurun" Böyle bişeyle karşılaşan ve bunu çözebilen varsa nolur beri gelip şöle şöle yaptık desin.
0
jezebell
(05.05.08)
Cihazın yazılım güncellemesini yaparsanız sorun kalmayacaktır. Aynı telefonun kullanıcısıyım, aynı problemi yaşadım, SonyEricsson web sitesinden yazılım güncellemesi yaptım, nete sorunsuz bağlandım.
0
ozgurluk sonu mechul firar
(05.05.08)
geçmiş dönemlerde fatura ödememe falan yüzünden hattın kapanıp açılması söz konusu olduysa ondan da yapabiliyor. aynı şey o yüzden benim başıma denk gelmişti, abone merkezine gittim açtılar. o da bi sebep yani, aklınızda olsun.
0
karapolisnas
(05.05.08)
benim basima benzer bir olay gelmisti, ayarlar yuklendikten sonra "failed zart zurt. delete unused accounts" gibi bir uyari geliyordu. ayarlarda bi yerde vardi, onlari silince duzeldi. turkcesinde aciklama o sekilde geliyor olabilir ama belki ayni sorundur.
0
zakk
(06.05.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.