[]

LYS sıralamaları

MF-4 den 14.800 gibi bir sıralamam var.İtü Makine gelme ihtimali var mıdır?Yoksa İtü inşaat hakkında görüşlerinizi alayım.




 
İtü Makine o civarda kapar. Ya ucundan girersin ya da ucundan kaçırırsın.


  • gofs  (23.07.11 00:20:02) 
geçen yıl bölüm kaçla kapanmış peki?


  • bellma  (23.07.11 00:26:19) 
makineci mi olmak istiyorsun inşaatçı mı? makine istiyorsan makine inşaat istiyorsan inşaat yaz.


  • nedendir bilinmez  (23.07.11 00:39:17) 
tercih.itu.edu.tr

İnşaat'a kesin girersin ama Makine'ne büyük ihtimalle olmaz.Bende İtü İnşaat'ta okuyorum.Okulla ilgili sormak istediğin soru olursa mesaj atarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  • prometheus  (23.07.11 00:43:56) 
tercihini alan içi yapıcağını varsayarak konuşuyorum: itü makine (türkçe) geçen sene 13600le kapamış. yani belli olmaz ama ucu ucuna kaçar gibi gofs un dediği gibi ya kılpayı girersin ya da giremezsin. inşaat müh. hakkında görüşüm yok ama rahat giriyosun. bir de insanlar sana burada karşılıksız yardım ediyor görüşlerinizi alayım. nasıl kaba bir ifadedir yahu?


  • ack3000  (23.07.11 00:45:20) 
inşaat konusunda herkes çok kalıp konuşuyor.Makine sonra inşaat yazıcam.İkisi istediğim bölümler zaten.Geçen sene Makine 2000'e yakın bir düşüş yaşadı ona dayanarak belki bir umut diyorum.

not:Görüş belirtenlere teşekkür ederim.Sınav stresi unutmuşuz yahu.
  • Jimmy  (23.07.11 00:48:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.