[]

Odtü Fizik Vs. Bilkent Fizik

İyi akşamlar herkese, sınava girip çıktım, sene başından beri fizik düşünüyordum bu iki üniversiteyi düşünüyordum ikisini de kazabilecek bi sıralamaya sahip oldum ve ikisinden birine gideceğim. Ama kafamı karıştıran şeyler var, bir bilen olursa diye buraya sormak istedim. Araştırdığım kadarıyla Bilkent de bir tek katı hal fiziği adam gibi öğretiliyormuş, ama ODTÜ de çok öğrenci alıyor. Ve advanced sınıflarına beni alıp almayacaklarını bilmiyorum. Fikir verebilecek birisi olursa çok sevinirim. Pazartesi günü de Ankara'ya bu üniversiteleri kıyaslamaya geleceğim bir de yol tarifi yapabilecek olursa sevinirim.




 
yol tarifi:

aşti -> metro ile kızılay -> odtü dolmuşu
odtüden bilkente de otostopla yahut taksiyle gidilebilir. ama sakın aşti - odtü arasını taksiyle yapayım demeyin.
  • ron dennis  (22.07.11 23:59:17) 
odtü dolmuşlarına nereden binebilirim kızılayda?


  • sigigci  (23.07.11 00:02:37) 
Uygulamalı fizik yapacaksanız Bilkent çok çok iyidir, Ankara için başka yer düşünmeyin. Diğer her şey için eskisi kadar iyi olmasa da ODTÜ iyidir.


  • sourlemonade  (23.07.11 00:07:35) 
40bininci oldum, bir de pazartesi günü gidersem odtü ve bilkentin kapılarını çalarsam bölümde öğretim üyesi falan bulabilir miyim danışacak?


  • sigigci  (23.07.11 00:21:03) 
dolmuş için:

metrodan güven park çıkışından çıkınca zaten dolmuş durakları güven parkta. orada kime sorsanız gösterir.

maps.google.com
  • ron dennis  (23.07.11 00:21:38) 
Tuttuğunuza soracaksınız artık :)


  • sourlemonade  (23.07.11 00:23:06) 
odtü'den bilkent'e geçmek için odtü köprüsünün cepa avm tarafından bilkent dolmuşlarına binebilirsiniz. kampusten aştiye, odtü'ye ve şehir merkezine servisler var zaten.


  • kayranin kedisi  (23.07.11 00:36:57) 
Benim zamanımda lisans eğitimi Odtü de alınıp master Bilkent de yapılırdı.Odtü Fizik çok öğrenci alır en az yarısı elenir.Ama çoğu fen liseli kaliteli öğrenciler ve idealistdiler.Baştan şunu bilin çok çalışmanız gerelrekecek.Zira okulun en zor bölümüdür.

Bende Odtü fizik mezunuym ordan biliyorum...
  • saksel  (23.07.11 10:34:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.