[]

Uludağ Otomativ Müh. mi Anadolu Üni. Malzeme Bilimi ve Müh mü?

Artık sıkıldınız evet ama zor bi dönem :D
Meslek seçemiyorum puanım tam sınırda uludağ otomativ bu sene ilk defa öğrenci alıcak şansımı denemek istiyorum , malzeme bilimide hoşuma gitti ama eğitimi zor gibi geliyor yardım edin :D ayrıca metalurji mi malzeme mi onuda karar veremedim . çok karışık çok.



 
bu alanda çok fikrim olmamakla beraber; uludağ otomotiv. otomotivi bursa'da okuyacak olmak apayrı bir şey zaten...

eğitim kalitesi konusunda bir şey diyemem ama sektörle çok iç içe olacağınız kesin bursa'da.

ben olsaydım, uludağı seçerdim yani...
  • deeperdown  (22.07.11 17:55:11) 
Bursa'da otomobil fabrikalari da mevcut, staj da ayarlarsiniz, isiniz de garanti gibi olur..


  • yilmazyildirim  (22.07.11 17:58:15) 
uludağ otomotiv


  • gadlemler  (22.07.11 18:00:19) 
ikisini de okuma iş bulamzsın..

otomotiv için iş imkanları cidden çok daha fazla..
  • isyanim var ulaan  (22.07.11 18:31:30) 
Bursa'da otomotiv oku,Fransızca öğren ve dolgun maaşla oyak-renault da çalış.Biliyoruz da konuşuyoruz.


  • stnbull  (22.07.11 18:53:04) 
işin para kısmını geçersek, otomotivden mezun olup otomobil fabrikalarında çalışmak havalı şimdi her ne kadar discovery channel dakiler kadar olmasada havalı.

ama benim istediğim şey bişeyler üretmek yoğun olarak ar-ge çalışmalarında bulunmak, anadolu üniversitesinde okuyup-yüksek lisans yapıp üniversitede kalsam projelere katılsam daha iyi değilmi , 1000-2000 lira maaşla başlamışım önemli değil.

ama otomotivin parlak ışığı çok cezbediyor :D malzemeye girsem otomotiv için üzülücem otomotive girsem malzeme için kendimi biliyorum ama üniversiteye başladıktan 1 hafta sonra diğer bölümü unutucağımıda biliyorum . ne sorunlu çocuğum lanet olsun

edit:hiç biriniz otomativ yazdığımı farketmedi bu bir bulmacaydı .
  • utkucbkc  (22.07.11 23:43:39 ~ 23:45:06) 
@utku, inan yanlış yazdığını farkettim ve doğrusunu yazdım. kıyamadım lan bu kadar hevesliyken seni uyarmaya :)


  • deeperdown  (25.07.11 02:18:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.