[]

TTNET ve Bağlantı hızı problemi

TTNET 8mbit olarak sattığı internet paketini maksimum 1mbit olarak kullandırıyor ve sorunu haftalardır çözmüyor. Nasıl hukuki bir işlem uygulayabilirim?




 
Hangi paketi kullanıyorsun?
Aylık 99tl olan mı?

  • benlik bu kadar  (22.07.11 14:49:40) 
8 mbit hız dediğin 8 mbite kadar hız olan tarife mi ?


  • ugimugie  (22.07.11 14:49:58) 
Net6 paketi almıştım 4mbit hız 6gb limit vardı, 4 aylığına 8mbit limitsize geçirdiler. NET6 paketim varten 4mbit hızı görüyordum ama limitsize geçince 1mbit i bile zor görüyorum.


  • baterist  (22.07.11 14:51:45) 
bende 8 mbit hızına kadar sınırsız tarife kullanıorum bir defa bu problemi yaşadım . Müşteri hizmetleri ve bağlı bulundugum santrale tel açarak 1 gün içinde problem halledildi. . bağlı bulundugun santral altyapısı yeterli değilse asla 8 mbit hızını yakalayamazsın zaten . onu aç öğren desteklliyorsa sorun cok basit hallolur


  • ugimugie  (22.07.11 15:10:18) 
Bir kere arayıp arıza kaydı bıraktım, bir gün sorda aradılar düzeldimi dediler, sorun devam ediyordu. Tekrar arıza kaydı aldılar ve iki hafta oldu bir allahın kulu aramadı. Ya operatör beni kekledi tekrar arıza kaydı almadı ya da sorunu çözmeye çalışıyorlar (iyi yönden bakmaya çalışıyorum).

Ama bu akşam arayıp tekrar söyleyeceğim, yapamazlarsa hattımı iptal ettirmeyi düşünüyorum.
  • baterist  (22.07.11 15:13:59) 
santrali aradın mı? seni arayıp düzeldi mi diye kim ttnet mi santral mi? 2 hafta iyi dayanmışsın ama walla akşamı bekleme gün boyu 10 kere ara bıktır sonunda sonuca ulaşmazsa salla gtsin


  • ugimugie  (22.07.11 15:21:55) 
TTNET ten aradılar beni, santrali arayın filan diye birşey de söylemediler. Santrale nasıl ulaşabilirim?

Gündüzleri zaten internet elimin altında, akşamları evde film indirme vs işleri için kullanıyorum neti. O yüzden ararlar diye bekledim ama artık sıkıldım bu işten.
  • baterist  (22.07.11 15:33:01) 
ben de aynı amaçla kullanıoroum neti ortalama aylık 300 gblik falan :)) sen kardeş müşteri hizmetlerini ara , orrdan bağlı bulundugun telekom mdürlüğü ya da santralin telini öğrenmek istiyorum de al numarayı adsl servis ya da internet servisi falan derler orayla konusmak istiyorum de . 2 haftadıe böle falan anlatırsın telsiz cihaz kullanıor musun derlerse yok de kullansan da adam akıllı incelesinler die :)) ben öle yaptım hangi semttesin ?


  • ugimugie  (22.07.11 15:36:58) 
Telsizimiz yok zaten, gültepede oturuyorum ben.


  • baterist  (22.07.11 15:44:23) 
bazen hatlar bağlantıyı desteklemiyor veya yoğunluktan izin vermiyor olabilir. en mantıklısı tt'yi aramak.


  • uckac  (23.07.11 00:15:47) 
tt yi arayıp tekrar bir arıza kaydı oluşturdum, size geri dönecekler dediler, arayan soran yok :)

en iyisi hattı iptal ettirip vodem filan almak, daha ucuz anasını satim.
  • baterist  (23.07.11 10:09:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.