[]

X bankasından arayan gizli numara

Beni finansbank'tan aramışlar(öyle diyorlar.) Daha önce de şu bankadan bu bankadan arıyoruz diye eve telefon gelmişliği var. Öncelikle benim hiçbir bankayla ilişiğim yok hele finansbank'la hiç yok. Annemi de aramışlar yapı kredi'den arıyoruz bilmemne kampanyamız var hede hodo. Kapatmış tabii. Neyse ne iş böyle bir dümen mi dönüyor ortada? Hadi dönüyor diyelim direkt adımızla falan çağırıyorlar, nerden biliyorlar?




 
facebook ta finansbankın bir kampanyası vardı,
arkadaşını getirince senin kart hesabına 5 ytl parapuan yatıyordu.
ben bir arkadaşım kazansın diye kabul etmiştim, isim soyisim ve telefon numarası yazılması gerekiyordu. bende yazdım. daha sonra kart başvurusunda bulunmanız lazım diyordu, ben kabul etmedim sayfayı kapattım fakat benim telefon ve isim kayıt altına alınmış. bir ikigün sonra aramışlardı bankadan. tabi ben kredi kartı kullanmadığımı söyledim, beni ikna etmeye çalıştılar kabul etmedim, daha da aramadılar.
belki bu şekilde facebook üzerinden bir şey olmuş olabilir.
  • vincenzo  (05.05.08 11:15:33) 
buyuk ihtimalle bu facebook'daki sanal portfoy oyunundan falan ula$mi$lardir, pek cok insan aranmi$ boyle, enteresan bir$ey.

nereden biliyorlar kismina gelince,

bankalarin elinde cok ciddi bir mu$teri veritabani var :)
  • jack o lantern  (07.05.08 05:40:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.