[]

istanbul'da 1 aylığına kalacak yer önerisi

normalde başka bi şehirdeyim ama yazın 1 aylığına istanbul'da kalma planım var. bu olay en ekonomik şekilde nasıl olur? mesela bi beşiktaş olsun, şişli olsun, gayrettepe olsun, taksim olsun, bu civarlarda 1 aylığına 1 oda 1 salon (hatta salon olmasa da olur) ve mobilyalı bi ev kiralamak istesem tahminen kaça mal olur? mobilyalı olması şart çünkü 1 ay kalıp çıkacağım. ayrıca adam benim 1 ay kalıp çıkacağımı duyunca vermekten vazgeçer mi? kiraya yani. ya da mesela 2-3 yıldızlı bi otelle 1 aylığına anlaşsam ne gibi bi bilanço çıkar? pansiyon istemiyorum. ama daha önce kaldığınız ve önerebileceğiniz bi pansiyon belki olabilir. ya da bunların dışında 1 ay kalıp çıkabileceğim ne gibi yerler önerirsiniz?

(bkz: en kötü sorumuz böyle olsun)


 
taksim de 1 milyardan aşağı bulamazsın.tarlabaşı gibi yerlerde belki daha ucuz olabilir.bahsettiğin diğer semtlerde de merkezi yerlerde en aşağı o fiyata bulursun(bulamaya da bilirsin).


  • gregory  (05.05.08 00:09:42) 
bir ev kiralamaya kalkarsanız dediğiniz gibi 1 aylık kimse ev vermez. tek oda bir daireye göre otel bence biraz pahalı gelir . ucuz bir otel de bile en az 1,000 ytl isterler ki o tarz yerlere de pek güvenilmez. belki tek başına kalmaktan sıkılmış ve yardımsever veya yeri müsait olan ve paraya ihtiyacı olan bir sözlükçü makul bir fiyata yardım eder.


  • murty  (05.05.08 00:34:54) 
illa ki ev isterseniz; yabancılara eşyalı oda / ev kiralayanlar kısa süreli kiralamaya daha yatkın olur ama o da pahalıya gelir.. ucuz otel bulmak için de çok kötü yerleri göze almanız gerekebilir.. söylendiği gibi eşyalı ve boş odası olan birine 1 aylığına ev arkadaşı olup otele vereceğiniz paradan az harcama yaparak çok daha rahat edebilirsiniz..


  • sharpenter  (05.05.08 08:21:17) 
Yazın istanbulda okuyan öğrenciler memleketlerine döndükleri için evleri boş olur ve onlar da boşu boşuna kira ödememek için evi 1-2 aylığına kiralıyorlar genellikle. Bunun için istanbuldaki üniversitelerin ilan panolarını filan takip etmek gerekir. Ya da bir arkadaş vasıtası ile direkman siz kendi ilanınızı asın oralara...

Ankarada okullar kapanmaya yakın bu şekildebi ton ilan görüyorum ben...
  • selimse  (05.05.08 23:18:16) 
selimse ank da gördüğün bu bi ton ilanlanrdan bahsedebilir misin?


  • modo25  (11.07.08 22:57:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.