[]

tablet pc ler

bu tabletlerin hepsinde android mi kullanılıyor os olarak. alternatifleri var mı? android üzerinde browser var mı? varsa ayrı bir kodlama dili ile mi hazırlanıyor siteleri?




 
ios, android ve blackberry'nin sistemi var. bir de cakma cinlilerin cakma olanlari isletim sistemli olanlari (unix turevi) vardi ama onlar bile android'e dondu.
ayrica windows bu konuda girisimde bulunma asamasinda. bir sure sonra gelmesi planliyor.

android uzerinde browser? firefox'undan tut bircok cesidi var.

html standartlarina uygun cogu browser artik. ie bile uygun. oyle olduktan sonra farkli tasarima gerek kalmiyor. hele ki tabletler icin (cep telefonlarinda ozel tasarimlar yapiliyor ama hepsine ozgu bir tasarim bu. safari ve firefox pek ayrismiyor sayfa gosterimi acisindan)
  • entrapmen  (21.07.11 00:17:32) 
Tarayıcılar standartları desteklemek "zorunda". en azından temel şeyleri - html, java vs.

İşletim sistemi de tablete göre ios, android, windows, linux olabilir. Eğilim androidden yana gibi görünüyor.
  • kimlanbu  (21.07.11 00:18:44) 
android işletim sistemi üzerinde eski bilgisayar oyunları bile oynanıyor,windows'a ayit, bilgisayarından girdiğin her siteye istediğin gibi girebilirsin, ben android telefon aldım, aldığımdan beri bilgisayara sadece dizi-film indirmek için oturdum.bu siteyede diğer sitelerede telefondan giriyorum. ki tablet dahada rahat olucaktır büyük ekranı sayesinde.

windows 7 kullananlar da var , ayrıca çin mallarının kendine özgü işletim sistemleri var bulaşma ki onlar zaten fiziksel olarak dahi çok kalitesizler 80$ gibi fiyatları var, windows 7li tablet bildiğim kadarıyla experde var şuan türkiyede,

windows 8 çıkıcak yakın bi zamanda dokunmatik arayüz ağırlıklı o çıkmadan windows tablet alınmaz, anroidlerin uygulama desteği var , windowslarda çok kısıtlı.Eğer androidli bişey alırsan sana her konuda yardımcı olabilirim kullanımı hakkında
  • utkucbkc  (21.07.11 00:21:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.