[]

Sigara içerken babama yakalandım, napayım şimdi?

Merhahaba,az once babamın kankasının yeğeniyle sigara içerken babama ve kankasına yakalandık. ama kızı değil sadece benı gorduler. benım sinirli babam sadece "kızım sen napıyon orda?!" demesiyle uzaga bi yere fırlattım izmariti, iyisimi bi de benzinlikte araba yıkatırken oldu. babam arkasını donup uzaklastı sinirlenmemek için. aslında o kadar sinirli ve terstirki hayret ettim. aslında o da şaşkınlıktan bişey demedi. komikti aslında. o sırada arabanın yıkanması bıttı ben ahmet amcayla konusurken. sonra babam arabaya atladı 3 u gittiler balığa...

şimdi ben bu adama akşama bi şey demeli miyim. hazır balığa da çıktı belki unutur da gelir. kızı gormediler bir tek beni gördüler, ihale bana kaldı amk.


 
hiç bişi deme. o diyecekse der ya da görmezlikten gelir. ne derse he de. karşı çıkma. o da bilio zaten içiceğin varsa devam edeceğini. haklısın de geç. neticede kızacaksa da senin iyiliğin için kızacak.üzüldüğünden kızacak.


  • mahnita  (20.07.11 18:15:30) 
bi sigara daa yak


  • bryan fury  (20.07.11 18:16:03) 
:)bir tanecik denedim de.hic begenmedim attim sansada sen geldin o sirada artik agzima bile surmem de.kesin yer..ulen gonul rahatligi ile sigara bile icemiyorsun su ulkede.


  • anti-kahraman  (20.07.11 18:18:15) 
Bir şey olmamış gibi devam et. Gerekirse konuşur zaten..


  • mytonn  (20.07.11 18:18:50) 
bir de 2 fırt çektim, değmedi bile.ahmet amca sakinleştirdi ortalığı. araba yıkatırken aaa cam açık kalmış falan deyip konuyu değiştirdi, ama nasıl gülesim geldi anlatamam. salak ayağına yattım beni,2 si de gördü. belki de hiç bir şey demem en doğrusu gerçekten de. bir de ablamdan papara yedim yaaa, öf.


  • gadlemler  (20.07.11 18:19:18) 
süper loto tutmayınca sigaraya mı vurdun kendini panpa? boşver yak bi sigara daha. ilerde yürüdüğünde nefes alamaz olacaksın, uyurken rahat edemeyeceksin. ağzın pis kokacak ortamda sigara içmeyen arkadaşların tiksinicek senden. bir de astım hastalığına yakalanırsan her gün ventolin vs. kullanmak zorunda kalıcaksın. belki de tv de çıkan reklamlar gibi suni solunuma ihtiyaç duyacaksın. boşver olur bunlar. rahat rahat çek sigarayı ciğerlerin bayram etsin.


  • altini ser incisi ker  (20.07.11 18:20:44) 
@altini ser incisi ker , hayatımda senin kadar umut dolu bi adam görmedim bu arada lotoyu hatırladıkça nargileye gidesim geliyor.


  • gadlemler  (20.07.11 18:22:59) 
@ hier kommt die sonne , babam içmiyor. daha doğrusu 2 yıl içmez 6 ay içer sonra 3 seneliğine bırakır. bir 2001 alır bir murattı light, tuhaftır yani.

muhtemelen ahmet amca boşver cahil onlar vs der. ay kızı da görselerdi keşke.
aklıma tüküreyim, adam balığa gidiyo işte,dur 2 daha :( üzüleceği birçok şey var bi de buna üzülür şimdi.
  • gadlemler  (20.07.11 18:25:35) 
artık içme.


  • ben smyrna  (20.07.11 18:28:24) 
ahmet amcanın kızı galiba onun üzerine at o içiyordu bi tane uzakttı içmem gerektiğini düşündüm içtim de :))) buna kızarsa yemek yiyorum su içiyorum kızmıyosunda sigara içincemi kızıyosun de buda bir ihtiyaç ;)


  • mavi kız  (20.07.11 18:37:42) 
@leman lemon arkadaş deme öyle zaten ödüm patladı, yakıcaz benzinliği, bunun bahanesiyle bırakayım bari, hiç o modda da değilim.

@mavişşş en iyisi senin dediğin, zaten o soktu kafama salak kız, tabii yatana kadar içemicek beni de yaktı.

ben şöyle diyeyim en iyisi sorarsa : "babuş, biliyosun zor günlerdeyiz, sıdıka sigarra içiyordu bana da verdi, deneyeyim dedim. yani benim işim olmaz biliyorsun sen de. lütfen daha fazla konuşmayalım, utanıyorum, babuşum benim, gel öpeyikm. "

p.s. ne yalan ama, 1 paket içiyorum :(
  • gadlemler  (20.07.11 18:38:14 ~ 18:41:01) 
sıdıkayı niye bok yoluna sürüklüyorsun lan?
şimdi bi sigara daha iç ve aklını başına topla.

  • koskoca devletin adi osmanli len  (20.07.11 19:01:33) 
bana ne amk, onun yüzünden oldu, ona bok atıcam, gidip bi tane içeyim de normal düşüneyim.


  • gadlemler  (20.07.11 19:02:52) 
evet evet sıdıka içiyordu de bide üstüne yaşıtınsa sıdıka şimdi o yakınca bide uzatınca hayır diyemedim dersin erkek adamım baba kız içiyo uzatıyo nasıl hayır derim ahahah valla ılk yakalanısım geldı aklıma :)


  • mavi kız  (20.07.11 19:03:35) 
ahhahaha ilahi maviş, ben erkek adam değilim ki, dişiyim :) dedikodu yapıyoduk uzattı yaktım derim :)


  • gadlemler  (20.07.11 19:06:50) 
ahahahaha o zmn bidaha sıkıdayla görüşmek istemiyorum baba bu kız benı baştan çıkardı dersin :)


  • mavi kız  (20.07.11 19:11:21) 
baban tepki vermeyerek belkide "senden beklemezdim" yada "sen bunun iyi birşey olmadıgını biliyorsun, bende bu yaştan sonra sana bunun aklını verecek değilim" demek istemiştir. içiyorsan saklamadan iç, normal bişe oldugunu düşünmüyorsan da hiç içme bence.. 40 yasına kadar sigara içen ama hala babasından saklayan insanları anlamıyorum. herkes saf kimse anlamıyor sanıyorlar ama çoğu zaman kokusundan, dikkate etmediği detaylardan herkes biliyor zaten.. kişilikle ilgili birşey bence bu. yaptığın şeyin arkasında durabilmelisin, yada yapmamalısın..

sert oldu biraz kusura bakma :)
  • patir  (20.07.11 19:11:57) 
ilkti de :)) dedikodu ayağına yat yani yukarıda dendiği gibi... senin için elinden geleni yapar, içmemen için. vicdandan girmiş olursun olaya:))

eksisi var ama bu görüşümün; gözü üzerinde olurr :))

her zamanki tavsiye: alttan al. cevap verme. üzgün dur.
  • hiçbirşeyyok  (20.07.11 19:14:21) 
bir şey deme
olayı akışına bırak ama bir daha yakalanma
neden dersen arsızlaştığını düşünür.
ulan ses etmedik bu iyice azıttı der.
içme içme bırak.
  • seyduna6687  (20.07.11 19:17:34) 
biraz zaman gectigi icin daha rahatladim,sizin fikirleriniz de cok iyi oldu,sagolun duyurucular :) daha da fikri olan varsa paylassin lutfen!


  • gadlemler  (20.07.11 19:37:25) 
ben cok tirsmaya basladim,babam geliyor birazdan:(


  • gadlemler  (20.07.11 21:14:52) 
merakla bekliyoruz. bir de sigara içme şöyle şöyle olursun demiyeceğim..


  • uykusuz her gece  (20.07.11 21:27:46) 
yorumları okumadım. hiç kurcalama konuşacak olursa gelir konuşur zaten yoksa sen gidip desen de ne yalan söylesen he der boşuna kendini yırtmış olursun.

bu arada tebrikler. artık sigarayı kokusunu saklamak için eskisi kadar uğraşmayacaksın.

edit: ha bide aşırı tepki vermezlerse sakın bıraktım artık falan filan diye yalan söyleme dürüst ol. anne babanın sigara içtiğini bilmesinden daha rahat bişey olamaz. annenin odandaki külltablasını boşaltacağı günler yakındır.
  • cagdassalur  (20.07.11 21:56:23 ~ 21:57:59) 
günaydın, durumumun akıbetini merak eden varsa diye yazayım, sonu komik oldu :

baba akşam balıktan geldi, ben de odadan çıkmadım hiç, görüşmedik.
--
sabah hiç ona gözükmeden giyindim falan, o evden bizden önce çıktı. normalde işe giderken arabayı ben kullanırım, bu kez arka koltuğa oturdum, ablam kullandı. günaydın bile demeden en ince ses tonumla
" balık tutabildiniz mi babacağım?" diye sordum
" tuttuk " oldukça sert.

--20 dk sonra--


ablam : " baba gadlemler yanına geliyor sana resmi gazeteyle ilgili araştırmayı yapsın yanında ""

babam : "tamam gönder"

Ben asmakata babamın yanına çıktım. babam oldukça tripli ve sert bi şekilde resmi gazeteyi araştır vs bişiler dedi. sonra düzeldik işte :D
  • gadlemler  (21.07.11 11:04:49 ~ 15:28:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.