[]

Hepsiburada.com dan memnunmusunuz?

kargo hızlı geliyormu? uğraştırıyorlarmı yoksa? birde stok durumunu öğrenmelimiyim alacağım ürünün yoksa onlar ürünün altına "temin edilmemektedir" şeklinde güncelleme yapıyorlarmı?

edit: kaç günde elime ulaşır. (gerekliyse ürün 50 kg civarı)


 
Pahali olmasi disinda turkiyedeki en iyi alisveris sitesi. Orda stokta var gozukup sonra temin edilememe durumu basima gelmedi. Kargo hizi da degisiyor. Cok hizli olduklari soylenemez ama.


  • durdenist  (20.07.11 18:01:30) 
(bkz: hepsiburada.com)

her çeşit muamele görmüş insan var bu başlığın altına bakarsan. piyango gibi, iyi bir tecrübe de yaşayabilirsiniz kötü de. bir garantisi yok.
  • demcan  (20.07.11 18:02:50 ~ 18:03:26) 
Benim totalde 1500tl'ye yakın 8 siparişim oldu ve anca sonuncusunda - o da yer değiştirme dalgalarından dolayı - hafif gecikme oldu. Velhasıl memnun da oldum. Bu arada pahalılık da biraz göreceli. Mesela Mediamarkt'tan ucuz. Ama akakce ucuzcu falan kasarsanız operasyon gideri olmayan sürüyle site bulabilirsiniz. Onlarda daha da ucuz.


  • jesterdvine  (20.07.11 18:16:01) 
son zamanlarda iyice bozdu, donanımhaberde mağdurların konusu bile var, o derece...

8 gün önce verdiğim sipariş, ana ekranda kargoya verildi gösteriliyor fakat detaylarda çıkışa hazır diyor 2 gündür, ne kargo numarası var ne de sorularıma cevap veren, bekleyeceğiz artık...

stok olmayacağını sanmam, aldığınız ürün de eğer tedarikçi tarafından gönderiliyorsa direkt ordan yollarlar (ağır eşyaların bazıları bu şekilde oldu biliyorum) onlar çabuk gelebilir...

ama işiniz hb daya kalmışsa, 1 aydır yeni yere taşınıyoruz mevzuları var, ama ondan önce de çok iyi değil idi...
  • nucleon  (20.07.11 18:33:24) 
ucuzcuda 412tl olan ürün hepsiburadada kargo dahil 400tl olduğundan almak istiyorum aslında güvenilir bi site


  • neysene  (20.07.11 18:42:30) 
Allah cezalarını versin onların, başka da bişey demiyorum.


  • exla  (20.07.11 18:50:51) 
bayadır alışveriş yaparım, sorunum olmuşsa da çözülmediği görülmemeiştir.Ben gayet memnunum gözü kapalı alışveriş yaparım.


  • zaz  (20.07.11 19:54:37) 
5-6 defa alışveriş yaptım sadece ama hiçbir sorun olmadı şimdiye kadar. garantisi yok tabi.


  • cagdassalur  (20.07.11 19:58:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.