[]

Aklıma takılıyor da..

Aklıma takılıyor bazen, sevdiği erkekle yatıp kalkanlar acaba evlendiklerinde kızlarınında her sevdiğiyle birlikte olmasını normal karşılar mı?.Yada adamlar kız çocuklarının da kız arkadaşlarının yaptığını kendi kızlarında normal bulur mu? Bunu geri kafalılığımdan sormuyorum.Aksine merak ediyorum.Eğer tabiki kızımda benim yaptığım haklara sahiptir.Severse yapsın derlerse saygı duyup önlerinde eğileceğim.Ama yok benim kızım evlenmeden yapamaz diyorsanız biraz sahtakarlık değil mi bu yaptığınız.

Biz bu kafa yapısına eriştik mi? Yoksa sahtekarlık diz boyumu ? merakım budur.


 
benim için hiç sorun olmaz, bir gün kızım olursa dilediği gibi yaşasın cinselliğini. bunu gavatlık olan gören de ilk önce kendi adamlığını sorgulasın derim.


  • serseri marti  (20.07.11 17:23:37) 
büyük bi kısmı heralde kendi çocuklarının ilerde aynı şekilde yaşamasına karşı çıkacak. hatta kimisi bilse bile bilmemezlikten gelecek, kendini kandıracak. günümzde de oluyor bu, bi iki yüzlülük söz konusu. cinsellik batıda yaşandığı gibi değil biz de, burda biraz "şeyleştirlen" bir olgu..

ama tam tersi yaşayan aileler de var. bi arkadaşım kız arkadaşının evinde kaldı haftalarca, kızın ailesi de evdeyken üstelik. seksini de yaptı sevişmesini de yaptı.. işte böyle babalar da var, öteki türlü aileler de.
  • toshiro  (20.07.11 17:29:30) 
benim kızım da kendi kararlarını kendisi verebilme özgürlüğüne sahip olacaktır.
sadece, bu kadar keyifli ve güzel bir duyguyu gerçekten her hatırladığında yüzünde gülümseme yaratabilecek biriyle yaşamasını isterim. evlilik gibi bir zorlamam olmaz.
not1: dişi kişiyim.
not2: yatıp kalkma tabir ettiğiniz şeyin "sevişmek" olduğu varsayımını yapıyorum. zaten kelime olarak baktığınızda da yatıp kalkma son derece düşüncesiz ve bilinçsiz bir eylem gibi görünürken sevişme kelimesinin "sev-mek" eylemini içerdiğini bunun da son derece sağlıklı ve normal bir eylem olduğuna inanıyorum.
not3: sevişmek gibi güzel bir kelime dururken (bakın eski türk filmlerinde bile kızın babasına "biz kızınızla sevişiyoruz" derler, ayıpçıl bir etiket sonradan yapıştı bu kelime üzerine) "yatıp kalkmak" tabirini kullanan birinin "geri kafalı" olmadığı fikrine de kesinlikle inanmıyorum.
  • balik kraker  (20.07.11 17:33:30) 
izin vermek derken?
olur da annesine çekerse, anneannesine çekilen numaraları modifiye edip uygulayacaktır muhtemelen :)

yok yav, uygulamasın anlatsın, anlıyor olacağım. nitekim yakalanma korkusu fena şey. kendi diğer korkularının yanında bir de aileme ne derim korkusu hakikaten insanın yaşamını kısıtlıyor; haliyle kızımın/oğlumun insan gibi gelişmesini annesi olarak tercih edeceğimdir.

ki zaaten, o kafa yapısına bizim neslin "yatıp kalkan" kısmı da erişemezse başka hangi tarafı erişecek? bi zahmet erişmiş olalım diye umuyorum. amen.
  • lala regina  (20.07.11 17:46:15) 
Ben erkegim ve kizimin sevismesine izin vermem. Ogluma ise serbest hatta yaparsa gurur duyarim.
Pascal nouma bunlari soyleyince geri kafalilik olmuyor ama biz soyleyince direk ilkel oluyoruz.

  • durdenist  (20.07.11 17:50:28) 
"balik kraker" seni bu yorumundan dolayı takdir ettim.Bana böyle kafadan "geri kafalı" diye yazman ayrıca memnun etti dürüst yaklaşımından dolayı.

Ama yanıldığın nokta benim kastımı yanlış anlaman.Seninde yazdığın gibi türk filimlerindede kullanılan "sevişme" kavramı her zaman cinsel ilişkiyi içermez."Sevişmek" eskilerden beri dokunmak koklaşmak en fazla öpüşmeyi kapsar.Yoksa eskilerin babası hulusi kentmen e "kızınızla sevişiyoruz" demek biraz sıkar.Şimdilerde kapsamı genişledi.Yatıp-kalmak benim cinsel ilişki tekbaşına kullanıp işi hayvanlatırmamak için bulduğum bir kelime.Bilmem anlatabildim mi?
  • saksel  (20.07.11 17:51:39) 
liseli


  • bryan fury  (20.07.11 18:08:17) 
Ağır liseli klişe bir adamsın.

Öncelikle siz olaya zaten yatıp kalkmak olarak girerek bitirmişsiniz.
  • koskoca devletin adi osmanli len  (20.07.11 18:19:16) 
bryan fury, koskoca devletin adi osmanli len

Yaşımın sizlerden fazla olduğunu garanti ederim.
  • saksel  (20.07.11 18:22:56) 
Pascal Nouma da söylese başkası da söylese kızının sevişmesine izin vermeyip oğlununkinden gurur duyan adam ikiyüzlüdür, ikiyüzlü ahlak anlayışına sahiptir. erkek yapınca erkeğin hakkı, kadın yapınca yasak!? gerçi izin verilse de verilmese de onlar zaten sevişiyor olacak. ha şu var, kızım olsa, bu zihniyetteki bir herifle sevişmesini istemezdim. sevişecekse hödüklerle sevişmesin.


  • microfiction  (20.07.11 18:33:03) 
ben herkesle yatıp kalmıyorum. sevgilimle yatıp kalkıyorum. yatıyoruz ve kalkıyoruz gerçekten de. kızım da her ay sevgili değiştirmediği sürece ve belli bir yaşı geçtikten sonra sevdiğiyle yatıp kalkabilir, yapmalıdır, ihtiyaçtır. ama ondan eminim olmalıyım, bunu kaldırabilir mi hazır mı korunur mu,karşısındakini iyi tanır mı. kısacası evladım salak değilse, olabilir evet.

not : dişiyim.
  • gadlemler  (20.07.11 18:47:39) 
yasla olsaydı keske.


  • bryan fury  (20.07.11 18:58:39) 
gadlemler , sigara içerken babama yakalandım diye bu kadar titriyorsan sevgilinle sevişirken babanı düşünmekten zevk alabilceğini zannetmiyorum.


  • saksel  (20.07.11 18:58:56 ~ 18:59:56) 
"hepsi imam nikahı kıydırır çocuklarına, hepsi traş!" (tıraş denmek istenmiş herhalde, nasıl bir üslup olduğuysa ayrı konu tabii)

tanımadıkları, kişiliklerini, dünya görüşlerini, aldıkları eğitimi, edindikleri görgüyü vb. bilmedikleri kişiler hakkında ne kolay genelleme yapabiliyor, ne kolay akıl yürütebiliyor insanlar.
  • microfiction  (20.07.11 19:03:01 ~ 19:13:14) 
@microfiction
ikiyüzlülük falan yok ortada. erkekle kadının seks ihtiyaçları çok çok farklı. kadın olup hiç mastürbasyon yapmayan binlerce kadın var. hiç bi kadın seks için yanıp tutuşmaz normalde. erkek öyle değil, 3 gün 31 çekmezse 4. gün düz duvara tırmanır. seks erkek için bir zorunluluktur. dünyanın her yeri genelevlerle doludur. hepsi erkekler içindir. erkek için seks olmazsa olmazdır.
üniversite hayatım boyunca veren kız arkadaşları edinmeye özen gösterdim. şu anda da o bakış açısıyla ilerliyorum. oğlumun da kendim gibi olmasını isterim. sonuçta o kızlar vermekten çekinmiyor, hayat görüşlerine ters değil, e bu şartlarda almak da bizim biyolojik bi görevimiz.
  • durdenist  (20.07.11 19:29:44 ~ 19:30:57) 
@durdenist sırf bu "canım kadınların cinselliği çok farklı. ahlaklı olan bir kadın öyle çok istemiyor" zihniyeti yüzünden türkiye'de kadınlar cinselliklerini yaşayamıyor. sadece bu yüzden yurtdışında parmakla gösterilen vajinismus vakaları bizde gırla. elin gavurunun kadının biyolojisi, cinsel gereksinimi çok mu farklı bizimkinden de orada kadınlar cinselliklerini özgürce yaşayabiliyorlar. yoksa onlar gavur olduğu için ahlaksızlar, o yüzden mi?

eğer kızıma izin vermem, oğluma veririm, gurur duyarım diyorsan bu ikiyüzlülüktür. bırak kızının cinsel olarak neyi istemediğine yine kızın karar versin, sen değil. yok kadın o kadar istemezmiş. istemiyorsa sorun yoktur zaten. sen kendini kandırmaya devam et kadınlar için cinsellik önemli değil, kadın cinsellik olmadan da yaşar masalına. hem kadın için cinselliğin farklı olmasıyla kadına (evlilik öncesi) cinselliği yasaklamanın ne ilişkisi var? kadının istememsi ayrı bir şey, ona evlilik öncesi cinselliği yasaklamak, ahlaksızlık syamak ayrı bir şey. oğluna helal olanı kızına haram kılmajsa ikiyüzlülüktür. kendine hak gördüğünü kadına görmemektir. bu zihniyetteki bir adam benim gözümde önüne gelenle yatan bir kızdan daha aşağıdır.

son olarak: allah sana kız evlat verir inşallah.
  • microfiction  (20.07.11 19:45:23 ~ 19:51:20) 
@mimikikili +1000


  • hiçbirşeyyok  (20.07.11 20:18:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.