[]

fb, ts, bs puan tablosu vs... iddiaya girmiştik? nolucak şimdi?

selamlar,

şimdi ben bir arkadaşla iddiaya girmiştim bursaspor geçtiğimiz seneyi ilk 2'de tamamlayamayacak diye.

yaz geldi. bursa 3. bitirdi.
dedim ki acelesi yok, istediğin bi zaman alırsın formayı.
tamam dedi o da. alırdı da, o konuda bi sıkıntı yok.


şimdi bu şike muhabbetleri çıktı ve durumlar karıştı.
kim kime forma borçlu? buna şu an karar verebilir miyiz? kararlardan sonra mı bakarız?

bilemedim şimdi forma istemeye hakkım var mı? ya da gidip arkadaşa formasını alsam mı fb küme düşerse...

altı üstü bi forma demeyin lütfen. kaybedilen iddianın tahsil edilmesi konusunda normal şartlarda bi sıkıntımız yok karşılıklı. kaybettiği iddiayı öder, benim de ödeyeceğimi bilir. o yüzden mesele formadan çok iddiayı kimin kazandığı tabi.


mersi.

 
abi karar verildi mi ki iddiayı kimin kazandığı belli olsun? fenerbahçe'Nin şike yaparak kaç puan kazandığı, bunun yanında diğer takımların bu şike yüzünden kazandığı/kaybettiği puanlar da hesaplanmalı ki dediğiniz şike meselesi akla otursun.

sen niye acelesi yok dedin ki, kapıcaktın formayı bitti gitti :)

ayrıca iddia koşullarını milli piyango idaresi belirlemiyor sonuçta, "adil koşullarda ligi ilk ikide bitirir/bitiremez" üzerine iddiaya girmediniz herhalde?
bitiremedi, bence bu kadar.
  • gkhncnzdgn  (20.07.11 05:19:38) 
Türkiye'de futbolun ve ligin (ve sporun) mna konmuş olduğu, iddiaya girilen durum ve kurumlar güvenirliğini kaybettiği için, iddia zannımca geçersizdir. kimse forma almasın. futbol kulüplerine para kazandırılmasın. alın teriyle kazanılan paralar çarçur edilip onun bunun çocuklarının cebine gitmesin... derim.


  • paranoid corpse  (20.07.11 10:14:54) 
Senin forma alman lazim. Sekip mosturoglu bile itiraf etti. Hala almamakta direnirsen isi yokusa suruyomus izlenimi yaratirsin.


  • durdenist  (20.07.11 10:25:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.