[]

Notebook almaca..

Asus Dizüstü Bilgisayar K52-EX 8550
Teknik özellikleri Dual Core P6200 CPU işlemci 2.13 GHz, 15,6″ LED LCD (1366*768 çözünürlük destekli), 2 gb ram bellek, windows 7 home starter işletim sistemi, 320 gb hdd hard disk (5400 rpm), tümleşik Intel GMA HD ekran kartı, tümleşik webcam, 6 hücreli lityum ion pil ve 2 yıl garanti.
700 lira'ya veriyorlar migrosta bu bilgisayarı..
yalnız ben asus'un resmi sitesinde dahi bu modeli göremedim.(sanki bir tek migrosta var gibi)
sizce alınası bir bilgisayar mıdır dostlar?
ikinci bir seçenek olarak;
Dell inspiron 5010 (N48H43)
www.bimeks.com.tr
bu ise 1090 lira migrosta.
ne yapmalı dostlar,aslında şu an durumum 700 liraya müsait ama çok şey mi kaçırırım 300 lirayla?
ya da bu indirimler hep var mı?ben migrosta görünce bi anda hiç aklımda yokken almaya karar verdim,şimdi almasam da bulabilir miyim diye korktum..

ellerinde sadece bir tane kalmış bu arada,yarın son gün,acil cevap almam lazım sizlerden..

 
inan bana teknolojik bişeyi almadığın zaman (kampanya için diyorum) pişman olmassın. ya başka bi market aynı indirimi yapar yada iyki almamışım 1 ay sonra daha iyiysini aynı fiyata aldım dersin. bence acele edip araştırmadan teknolojik bir chaz almamak lazım. satılsa bile pc alman acil değilse üzülmene gerek yok. fiyatları öğren kıyasla ve en önemlisi bu pc yi ne amaçla alacaksın ona karar ver. nacizane fikrimdir.
not: kampanya varken alamadığım hiç bi ürüne acaba dedim ama keşke demedim ama ne zaman fiyatı iyimiş diyip acele ettiğimde pişman oldum.

  • neysene  (20.07.11 02:35:00) 
pc alma sebebim film izlemek,sözlüğe girmek,belgelerimi depolomak,e-postalarımı kullanmak kısacası internet tabanlı bi kullanıcıyım..oyun falan oynamayacağım için çok da iyi bir bilgisayara ihtiyacım yok aslında da bilemedim ben onu.
700 liraya notebook bulmak da biraz zor olacak gibime geliyor,artık netbooklar bile 600 lira civarında.

  • vcellist  (20.07.11 02:37:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.