[]

Teselliye ihtiyacim var, icimiz yaniyor duyurucular,canimiz yandi!!!

Uzun uzun anlatamicam ama ailece sozun bittigi yerde,19 temmuz 2011 gecesindeyiz.yarim trilyonluk vurgun yedik,2 trilyonluk daha yicez.40 yillik emek goz gore gore vuruldu.bu gidisle biz de adam vurucaz.

fenalardayiz yani teselliye ihtiyacimiz var.10 senedir gina getiren akrabalarimiz,artik isin bokunun bokunu cikardi ve bunu basardilar.

teselliye ihtiyaci olan insanlar olarak, bildiginiz "ibretlik" hikaye varsa anlatin,etrafinizdan vs. Her seyi Allah'in taktirine biraktik,uzuuuun bi donem unuttugumuz allah inancini hatirladik,katil olmamak icin.

Evet cevrenizde yetim hakki yiyip, her seyin amina koyup sonra belasini vuran tanidiklariniz var mı hiç? "Eden bulur","eeee bu ona hakti" diye bahsedilecek gercek hikayeler duymak istiyorum,yoksa fena seyler olacak burada..

Bildigini hikayeler varsa paylasin lutfen.

Not: sarhos gibiyim arkadas,sabahtan beri salak gibiyim kafami toplayamiyorum. Kendimi ifade edebildim mi bilmiyorum. Duyuruyu da telefondan yaziyorum, tekrar okuyamiyorum.oyle yani,allah tum orospu cocuklarinin belasini versin.

Edit : imla

 
Nasıl oldu abi, anlatsana.


  • roket adam  (19.07.11 22:36:39) 
valla arkadas anlatacak gucte degilim..icerde sabah aglayan simdi bagiran bi baba,yanimda ise yari glamali anne ve ablam var..su kadrini soyleyeyim bi tane amcam ve bikac yalakasi elbirligiyle amimza kodu.uzgunum,bu gece uyku yok,yazayim,ibretlik oykuler okuyayim diye suyuru yaptim.ibretlik oyku okuyayim,her seyi allaha havale edeyim,sonra da babami "elinden bi kaza cikmasin,bak bole bole yapan bole bole oluyo onlar da bi gun soyle soyle olacak" diyebilmek icin..


  • cccbehzatccc  (19.07.11 22:45:56) 
Döküp ortaya varını yoğunu,
bir yazı turada yitirsen bile,
yitirdiklerini dolamaksızın dile
baştan tutabilirsen yolunu.
Yüreğine, sinirine dayan diyecek
direncinden başka şeyin kalmasa da,
herkesin bırakıp gittiği noktada,
sen dayanabilirsen tek.
her şeyi ile dünya önüne serilir,
üstelik oğlum, adam oldun demektir..

rudyard kipling..belki aydınlanma falan olur.
  • derbeder58  (19.07.11 22:50:39 ~ 22:51:22) 
Bende hikaye çok da, şu an anlatamayacak kadar yorgunum. Olayı tam olarak bilmiyorum da, az buçuk tahmin edebiliyorum. Çok yakınınızdan ailecek bir kazık yediğiniz ve devamının da geleceğini anladım. Maddi bir kayıp söz konusu ve büyük bir öfke, üzüntü yaşıyorsunuz haliyle. Ne babanız, ne de siz veya bir başkası sakın ha sakın, elinizi kana bulamayın. Lütfen bunu yapmayın. Hem paranızı, hem de özgürlüğünüzü kaybetmiş olursunuz, olaylar daha da büyür. Dünyadaki hangi para bir canın karşılığı olabilir? Ya vicdan azabı, ona nasıl dayanır insan? Belki bir çözümü vardır, belki insafa gelirler, nadim olurlar. Olmasalar da, siz insanlığınızı yitirmeyin, canınıza kastetmedikleri sürece de, siz de onların hamlelerine göre davranın. Hukuki yollar tıkalı mı, elinizde hiç mi bir belge vs. yok? Biraz ayrıntı olsaydı keşke.


  • july14  (19.07.11 23:17:29 ~ 23:19:21) 
cok saglam avukatlarimiz var,ama her sey kilidina uyduruldugu icin coook uzun bi surec olcak.zaten 1yildir basimiza gelmeyen kalmadi. sinirlerimiz hukuk surecinde iyice boUlacak.bugun yedigimu 2.darbe.cok yakinda bulundugumuz ilcede olay olacak bu,yanlarina kalmicak..para degil derdimiz,son 1 yildir fakir hayati yasiyo olsak da. yahavle demekten baska sey yok.ailenin en mutlu,20li yasindqlarindaki kizi olarak benim de umudum bitti.oyle yani..icimde cok kotu bi his var.oyle sabaha kadar duyuruda takilip vakit geciricem,teselli aricam.oyle iste. Ailemin goUmun onunde eriyisini izliyorum,yapabilecegm tek sey bu.


  • cccbehzatccc  (19.07.11 23:36:46) 
Az önceki yazdıklarını okudum. hukuki süreç uzun sürebilir, umarım istediğiniz gibi sonuçlanır. Hep bunu düşündüm, olayı tam olarak bilmeden üstelik, söylesem mi söylemesem mi diye tereddüt ettim de, söyleyeceğim. İnsanlar yabancılara karşı daha dikkatli olurlar, daha temkinli hareket ederler. Yakınlarımızdan kötücül davranışlar beklemeyiz pek. Bu yüzden de maddi ve manevi olarak verecekleri zarar da büyük olur. Üzülerek söylüyorum, aslında bu izni biz veriyoruz. Savunmasız bırakıyoruz kendimizi, madden ve manen büyük kayıplar yaşayabiliyoruz maalesef. Şerefsiz, ahlaksız ve kötü kişiler de birilerinin yakını sonuç olarak. Sizin payınıza da düşenler olmuş.


  • july14  (20.07.11 00:05:23) 
dogru dediginiz..benim babamin salakligi.adam calismaktan baska bi sey dusunmemis.kazik yiyebilecegini dusunmemis.ama cefasini biz cekiyoruz.dediginiz dogru.


  • cccbehzatccc  (20.07.11 00:12:27) 
Gerçekten üzgünüm, bunu bilin. Size Dante' nin ölümsüz eserinden kısa bir pasaj yazayım istedim.

İlahi Komedya, 12. Manzume, 7. Daire: Saldırganlar, Birinci Bölüm: Soydaşlarına karşı zor kullananlar;
(ilgili kısmı yazıyorum)

''Böylece bir Kentauros'un yanında ve himayesinde, fokur fokur kaynayan bir kan nehrine varırlar. Bu, Plegethon denilen nehirdir. Soydaşlarının mal ve canlarına el uzatmış olanlar, cezalarının ağırlığına göre, bu kaynar kan deryasına derece derece batmış durumda azap çekmektedirler''
  • july14  (20.07.11 00:24:00 ~ 00:26:09) 
iki tane dayım yedi kardeşin bütün mirasını yedi bitirdi. Bir ara her görüşümde altlarında farklı 0 (sıfır) arabalarla görmeye başlamıştım. 8 tane beyaz eşya ve mobilya dükkanı ve benzin istasyonları vardı.
Büyüdükçe büyüdüler, büyüdükçe ahımızı aldılar. ve battılar

2 yıl kadar önce dayılarımdan birisi paçavra halde gelip bizden yardım istedi. Çocuğunu yani yeğenimizi okutuyoruz şu an.

1 ay kadar önce annem dayılarımdan diğerini hapisten kurtarmak için kefalet ödedi. Yine de görüşmüyoruz hiçbir şekilde.

Bunun yanında ayrı bir hikaye olarak babamı ve birkaç kişiyi daha dolandıran bir adam vardı. Ardından babamı tehdit etmişlerdi bu işin peşini bırakması için. Babam tamamen bıraktı o zaman takip etmeyi.

Bizi tehdit eden adamın büyük para yatırdığı otobüsü yandı ve büyük para kaybetti.

Babamı asıl dolandıran adam birkaç yıl sonra yakalandı ve cezaevine kondu. Ardından orada öldüğü haberi geldi babama bir şekilde. Çok büyük dolandırdığı adamlardan birisi tarafından (tahminim) cezaevinde öldürüldü.

Yani demem şu ki: Bir şekilde unutulur gider, bu olaylar yaşanırken babama birşey olacak diye çok korkmuştum. Herşeyi içine atardı. Aradan yıllar geçti ve şu an herşey unutuldu. Kötü bir deneyim olarak kaldı hepimizde.

Not: Hepsi gerçek.
  • nightwalkerg  (20.07.11 01:16:54) 
anladığım kadarıyla olayın doğrudan ortasında değilsin. birinci elden çözecek kişi de baban. ya da zamandır, bilemeyeceğim.
bu iki durumda da senin bunu düşünüp durman, kendini kahretmenten başka bir işe yaramaz.
üzerine düşenleri yaparsın, gereklerini yerine getirirsin, durum ne gerektiriyorsa yaparsın, ama bunun dışında arpacı kumrusu gibi düşünmenin gereği yok. bir manası da yok.
bencil biri olmayabilirsin, olmana da gerek yok, sadece bunları doğrudan kendine dert edinme. öyleyse öyle*, kabul edip hayatına devam et, biraz daha iyi olursan ailen de senden güç alabilir. rol yapma iyiymiş gibi, üzerine düşenleri yaptıktan sonra biraz umursamazlık en iyisidir.

anladığım tek ihtiyacın teselli, biraz kendi hayatına dönmeye çalış.

not: ataların, babaların hatalarının cezasını, olumsuz veya olumlu yönlerini her zaman çocuklar da çeker. insanda da hayvanda da böyledir. doğanın kanunu işte.
  • take me rufee  (20.07.11 01:17:19) 
ne kadar çok şeye sahipsen, kaybedecek o kadar çok şeyin var demektir. büyük başın büyük derdi olur. bakın bakalım onlar büyük baş olup bu derdi taşıyabilecek mi? :) yoksa hazmedemeyecekleri malı yedikleri için midelerine mi oturacak... hiç bir zaman son değildir, hayatta olduğumuz sürece.


  • kediebesi  (20.07.11 02:23:49) 
eh pek teselli olmayacak ama, habil kabil olayından itibaren bı soz vardır, kardesın de olsa ortak ıs yapma diye. myas itibariyle ilk kez akrabaların pisligiyle karsılasıyorsun sanırım, cok normal bisey. hanı "kaynım bana kaydı", komık de olsa trajık bı vakadır ozunde.

oyle sınırle kaba uvvetli iş yapmayın katiyen. hanı uzun yorucu da olsa, legal yolları deneyın, o yolları asındırın. adamlarkıtabına uydurmus la iş olmaz, kitap da bastan yazılır gerekirse, allah kelamı degil. zararı azaltın olaildigince, cana gelmedikce de bi cozumu olur.

selamlar.

culi, selam beybi.
  • bryan fury  (20.07.11 09:44:48) 
teşekkür ederim hepinize. birazdan yüzyüze gelicez söz konusu kişilerle. yıllardır sabrediyoruz biz,tamtamına 10 yıldır. bu ilk olan bir şey değil. ne oalcak zaman gösterecek.geberip giderler inşallah.


  • cccbehzatccc  (20.07.11 10:18:22 ~ 10:42:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.