[]

Türkiye niye böyle yapmıyor?(teknoloji)

agalar teknolojiye karşı değilim fakat abi daha ilkel yollar sanki daha güvenli gibi. mevzu, kuş neslinden faydalanark casusluk gözetmenlik terörist tesbiti. biliyorsunuz heronlar israil yönetiyor yok kitlediler yok askeriye bilerek vurdurtmadı teröristleri kasıtlı b şekilde. bi sıyrılın abi şunlardan alın bi gözcülük yapacak cinsten kuş türü (kartal olur vs. bilgim yok). hayvana düzün kameraları..zormu amk? hem paramız boş yere gitmez hem heron kadar dikkat çekmez hemde kendi teknolojini kendin üret. bak israile hayvanların etinden sütünden yararlanıyo pezevenkler. israilliler bu olayı kullanmış/kullanıyor. fareleri eğitip akut köpeklerinin giremediği yerlerde dpremzede tesbiti yaptırıyorlar. demem o ki eğitilebilen ucuz ve spekülasyonlara maruz kalmayan caanım hayvnlar varken nden silah teknolojisi. diyebilirsiniz; sen al diye üretiliyo bunlar. ya seve seve alacksın yada vs. ama aşın bunları artık adam gibi üstüne düş olsun olmazmı ?? yani yapılamazmı bu
örnğin:

siz.net

 
öncelikle bu takılacak hayvanları korumamız lazım. bunun yerine biz hes yapmak için (ki hes yapılan araziler bu kuşların yaşam alanlarının %90'lık bir kesimine tekabül ediyor) gerekli olan CED raporunun gerekliliğini kaldırdık.
gerçi hazırlanan CED raporları da bir halta yaramıyordu.
özet olarak bu hayvanları yaşatamıyoruz, yaşamaları da umrumuzda değil o yüzden bu hayvanlardan hiç bir şekilde yararlanamayız.
yararlanmaya çalışsak bu hayvanlara zarar vermeden bu tür çalışmaları yapabilecek insan sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. onlar da böyle sensördür bilmemneydir uğraşırken telef oluyorlar.
üstelik bu kuş dediğin hayvanat öyle her istediğin rotada uçmaz, termal akımıdır, üreme zamanıdır gider durur. ayrıca yüksek çözünürlüklü görüntüler kuş yakınında bulunan 100 metre ile 2-3 km mesafedeki istasyonlarla alınabiliyor. öyle kuşa tak 1 ay izle gibi bir teknoloji çok kullanılabilir değil.
  • thebug  (19.07.11 15:24:58) 
kurtla kuşla olucak işler değil bunlar hacu

elin oğlu sinek kuşuna hd kamera takmış uçuruyor
biz hala posta kuşuyla uğraşacaz he mi?
  • technicalte  (19.07.11 15:42:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.