[]

Bilgisayar Kumandası ( Telefondan )

kuzey yarım kürenin yüce insanları ben bilgisayarda dizi film izlerken yatakta uzanıp telefonumdan durdur başlat sesini aç kapat demek istiyorum. remote control falan denedim beceremedim.

Tivibu kumandası yaptım oldu buna benzer media playerları kullanabiliceğim kumanda varmı ?

telefonum android 2.3 , ve bilgisayarla aynı modem üzerinden telefonda wi-fi kullanıyorum.

belki x programının bir uygulaması vardır telefon için böylede olur illa windows media player olcak diye bişe yok, altyazımı göstersin mkv-divx oynatsın yeter .

çok uzun oldu soru :D

 
microsoft'un bir media center kumandası var. sadece hepsiburda da satılıyordu. xbox falan uyumlu hatta. o bu dediklerini mükemmel şekilde yerine getiriyor. telefonla falan heba etme kendini bu iş için üretilmiş bir hardware kullan derim. tuşlara özellikler atayarak kafama göre istediğimi yapıyordum ben. sonra wd hd tv live a geçtim gerçi bilgisayardan izlemek gibi garip durumlar sona erdi ;)


  • ozdek  (19.07.11 08:30:52) 
xbox media center kuruyosun (bkz: xbmc), sonra da android telefonuna xbmc remote kuruyosun, aklının hayalinin almadığı şeylerle karşılaşıyosun.


  • portnoi  (19.07.11 10:12:23) 
Hepsini boşver. RemoteDroid adlı yazılımı kur kafan rahat etsin. Wireless üzerinden bağlanıyor bilgisayara, yatağa geç aç dizini filmini. Aç msn chat yap hatta.


  • liriamer  (19.07.11 10:31:48) 
hepinize teşekkürler, fakat telefon varken kumandaya para vermek istemiyorum, maouse işi de rahat değil bence . xbmcnin arayüzü falan çok hoşuma gitti ama ip-host ayarlarını beceremedim üstünde çalışıyorum hala :D ama remotedroid çok iyi onu kullanıyorum şuan


  • utkucbkc  (19.07.11 14:49:25) 
kendi uzaktan kumandanıda yapabilirsin www.atasoyweb.net


  • fatalsoul  (19.07.11 17:48:06) 
@fatalsoul denemeye değer , güzel yapmış adam


  • utkucbkc  (19.07.11 23:52:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.